Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Szerinted ezt mi, hogy írjuk le neked?
Esetleg kérd el valamelyik válaszoló tel számát és dumálj meg vele egy talit aztán..... :D:DXD
(csak ne az enyém!)
Mi lesz a következő kérdésed?Hogyan kell szexelni?;)
Még fiatalka vagy, persze, értem. Hajd a kíváncsiság, de keress vissza. Sok ilyen kérdés volt már itt.
L, 18
Jajj,uram isten 14éves lány vagyok és még soha nem csókolóztam...hű,na és aztán?nem kell azt elsietni.
Egyébként pedig aki ilyen szinten éretlen,hogy 100-jára is felteszi ezt a kérdést és nem érti meg,hogy ezt nem lehet leírni annak nem kell csókolóznia még...
Szia !
12 éves lányként nem maradtál le semmiről.
Én 14 éves srác vagyok és még soha sem csókolóztam.
14:09-es vagyok
tessék itt vannak a csókolózásról szóló összes kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hogyan+kell+..
És még egy segítség,legközelebb mielőtt kérdezel,a bal oldalon található kis téglalapba írd be a kulcsszót,majd katt a keress!-re és akkor nem kell 100-szorra ugyanazt a kérdést kiírni!
először is egy pár bunkónak nem köszönöm meg mert most tettem ezt a kérdést és fel először.
De aki próbált segíteni annak köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!