Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusság és barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusság és barátság kapcsolata. Vannak akik el tudnak vonatkoztatni a szex kérdésétől?

Figyelt kérdés
Tehát van-e olyan barátság (nem haverság) két leszbikus között ahol el tudnak vonatkoztatni az esetleges szex kérdésétől,és nem is történik meg?Vannak ilyen emberek egyáltalán?...

2012. okt. 7. 09:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es és egyben 7-es válaszolónak: természetesen nem cáfollak meg,sokminden előfordulhat,ilyen szituáció is.Csak számomra nem ez az általános : )
2012. okt. 27. 11:50
 12/13 Bogyó1992 válasza:
Persze, hogyne. Nekem is vannak leszbikus barátnőim, de mégsem másztak rám, nem volt közünk semmi.... Ők is csak szimplán barátaim ,azt ennyi!!!
2013. ápr. 2. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát én pont most "szenvedek" egy ilyen dolog miatt... Mert ő nem akar semmit tőlem, sőt, lehet be se jövök neki, de ő nekem igen... de ő jelét se mutatja, hogy egyáltalán foglalkozna velem, de még barát szinte se igazán, inkább csak haverilag... de rájöttem, hogy nem strapálom magam, ha nem értékeli :S
2013. ápr. 2. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!