Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tudja a srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tudja a srác, hogy? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Nos van egy srác akinekbarátnője is van... A srác kedvel és állítólag többet érez mint barátság..talizni is akart volna miatt,de a barátnője miatt nemet kellett hogy mondjak. .. :// és mivel sokat beszéltem a srácal sokszor estig...ezért a barátnője féltékeny lett rám :) és letiltótt a pasija,faceről és állítólag tudja ezt a,srác..és a csaj megtiltotta hogy beszéljek a,srácal és a kérdés.: valóban tudja a,srác ezt a tiltás dolgot?? ( csaj elárulta ugye magát hogy ő törölt,le és ugye nen a srác..plusz írta hogy a srác barátaitol ne kérdezgessek...)

Szerintetek? ;)

17l :/// ..

2012. szept. 19. 21:44
1 2
 1/12 TOMAtm ***** válasza:
100%

szerintem meg ha annyira érdekelnéd kidobta volna a nőjét aztán veled lenne most is,így meg csak szófogadóan marad a csaja mellett.

jó nagy papucs lehet,ha az én csajom nézegetné a dolgaimat(nemhogy letiltogatna v ilyesmi)azonnal kidobnám.

2012. szept. 19. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem bírnám ki ilyen hisztis barátnővel..
2012. szept. 19. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Hat szerintem talalkoznod kell a fiuval es megbeszelni, hogy most akar toled valamit vagy sem. Mondjuk en ilyen fiuval nem foglalkozok, aki massal szemez, mig bnoje van. Feltennem magamnak a kerdezt: Es ha velem is ezt teszi majd?
2012. szept. 19. 21:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen...olyan féltékeny rám... :D igaz a srácal túl jóban vagyunk ( és kényes témákról is beszéltünk)... De tudhatja a srác hogy le tiltott engem a csaja????
2012. szept. 19. 21:51
 5/12 A kérdező kommentje:
3.: én lehet belemennék,de hogy ha nem tudok vele beszélni??? Igaz írtam rendes e-mailt neki meg ál facemen is űzit... :D a csaj nem tudja mire vok képes...
2012. szept. 19. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Öld meg a féltékeny ribancot
2012. szept. 19. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Itt egyesek mérhetetlenül buták,köztük a Kérdező is.

Nézd,Kedves Kérdező,nem tudom,Te hogy vagy vele,de ha az én barátom más nővel beszélgetne ,,kényes" témákról,és az a más nő még hajtana is rá,valószínűleg én is letiltanám azt a bizonyos csajt,plusz mindkettőt elrendezném alaposan.Nem,nem érdekelne,hogy a pasim nem tud róla,leállítanám a bájcsevejt,aztán meg kiherélném a pasikámat.Utána következne az a hölgyemény,aki a kapcsolatomba akar belepiszkítani.Igen,nem lennék sem türelmes,sem elnéző,én is féltékeny lennék,kövezzetek meg!!!

Mindebből kiindulva válaszolok a kérdésedre is:valószínűleg a srác nem tud a tiltásról,vagy csak azt tette,amit a barátnője kért.Hozzáteszem,jogosan.Tudjátok,ez nem papucsság,kíváncsi lennék,mit reagálnátok,ha más ráhajtana a párotokra,akit szerettek!Kérdező,Te meg elgondolkodhatnál,megéri-e Neked ez,hogy vitát kavarsz köztük?Szerinted ha megszerzed ezt a pasit,Veled nem fogja ugyanezt megcsinálni?Melletted nem fog más felé kacsintgatni?Nem,a lóf@szt nem!

2012. szept. 19. 22:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a terjedelmes választ...DE én csak barátok akarom legyünk... Plusz a CSAJA basz.ott ki saját magával..mert ő tiltott le...

És igaz jogosan..de ezt a srácal kéne megbeszélnem... PLUSZ A,SRÁC akart anyira talizni velem titokban...csak először nem mentem bele ,a barátnője miatt...miért én vok a rosz? :O

2012. szept. 19. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem tudja.

A srác még nem eléggé magabiztos, de majd felnő. Azért addig ne várj, szerintem nézz másikat :)

2012. szept. 20. 00:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Ucso...miért hiszed hogy tudja..??? :O Hozzá teszem hogy a srác huszon valahány éves...
2012. szept. 20. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!