Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tudja a srác, hogy? (többi lent. )
Nos van egy srác akinekbarátnője is van... A srác kedvel és állítólag többet érez mint barátság..talizni is akart volna miatt,de a barátnője miatt nemet kellett hogy mondjak. .. :// és mivel sokat beszéltem a srácal sokszor estig...ezért a barátnője féltékeny lett rám :) és letiltótt a pasija,faceről és állítólag tudja ezt a,srác..és a csaj megtiltotta hogy beszéljek a,srácal és a kérdés.: valóban tudja a,srác ezt a tiltás dolgot?? ( csaj elárulta ugye magát hogy ő törölt,le és ugye nen a srác..plusz írta hogy a srác barátaitol ne kérdezgessek...)
Szerintetek? ;)
17l :/// ..
a pasi csak úgy ha nem tetszenél neki igazán nem kockáztatná meg hogy a csajával konfliktusok legyenek "miattad".. :) és ha veled kényes témákról beszélget, és találkozni akar, akkor biztos hogy nem szereti igazán a barátnőjét.
a sráccal pedig szerintem beszélj, hogy ez mi, és tud-e erről, nehogy már egy másik lány megtudjon állítani.. ! érd el amit szeretnél, nő vagy :)
(velem is volt már ilyesmi, jártam egy sráccal, szakítottunk, majd összejött egy másik lánnyal rá 4 hónapra.. féltékeny lettem és visszaszereztem :) és a srác szeret ..még mindig!)
Köszi :)) nah gratula... :D
A,srácnak írtam e-mailt plusz űzit az ál facemen de semmi.... :'/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!