Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 évesen a 15-17 éves lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen a 15-17 éves lányok is bejönnek! Pedofil lettem?

Figyelt kérdés

De most komolyan...gerjedek a fiatalabb lányokra. Felgyorsult világban élünk. Csak én vagyok ilyen?

23/F

2012. okt. 7. 09:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi gáz nincs, nekem is sokszor bejönnek, pedig én 27 vagyok. Képtelen lennék rájuk prédaként nézni, de az ifjú fiatalos hév, a lelkesedés, hogy nekik még minden újdonság, nagyon tetszik bennük. Nagyon túlfűtöttek tudnak lenni, nagyon hevesek az érzelmeik, a vágyaik, külsőre meg manapság semmivel sem éretlenebbek egy 20 évesnél. Nálam ebben a nosztalgiafaktor is keményen benne van, hogy milyen lenne megint 17-nek lenni, egy szombat esti bulin ismerkedni, vadul szerelmesnek lenni, felelőtlennek és gyereknek lenni. De ez csak ideig-óráig nyújtana akármit, mert amennyire tüzesek és feltétel nélküli hév fűti őket, annyira butuskák is még, tehát nem tudom elképzelni, hogy egy komoly párkapcsolatom lenne akármelyikkel is. Képtelenek lennének partnernek, lelki társak lenni, mert bár azt hiszik, nagyon érettek, gyerekek még - ezt a 10:22-es válaszoló szépen meg is mutatta.
2012. okt. 26. 09:13
 22/29 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok!
2012. okt. 26. 09:51
 23/29 anonim ***** válasza:

A pedofília azokra vonatkozik, akik olyanhoz vonzódnak, akik még nemileg fejletlenek. Ez akkor lenne igaz, ha egy 12 éves kislány tetszene neked.

Viszont ez a lányok hamarabb érnek...Inkább nézzétek meg egy két magát érett nőnek tituláló lányka kommentjét. Kb az óvoda szintjén ragadtak meg, de ezt tudják hajtogatni, hogy milyen érettek. Testileg viszont valóban van egy kis előnyük. Amúgy érdekelne, ha minden lány szerint ő érettebb az átlagnál, akkor ki képezi az átlagot?

2012. okt. 26. 10:03
 24/29 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy jól lehisztizem a fejét és akkor rendbe jöhet minden."

Na ezért ne kezdj egy 16 évessel :D))))))

Egyébként kérdező 'Minden Jó'!

Én a helyedben úgy csinálnám, hogy 2x17 az úgy már 34! :D)

2012. okt. 26. 10:17
 25/29 A kérdező kommentje:

Jólvan, köszönöm az ÉRTÉKES hozzászólásokat....ami nem az moderátor úgy is törli, feleslegesen koptatja itt néhány ostoba a körmét :)

Várom azért a válaszokat, érdekel :)

2012. okt. 26. 18:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Én 33 éves vagyok de nekem is bejönnek a mai tinik.

Úgy néznek ki a 19-20 éves lányok hogy a f@sz feláll az ész megáll.

Bár nem járnék eggyel sem csak megdugnám őket.

(volt már rá példa)

Jó volt... :-)

Ja és nem vagyok pedofil.

2013. márc. 25. 09:20
 27/29 anonim ***** válasza:

Lassan már mindenki pedofil, akinek fiatalabb lányok tetszenek. 20 vagy, van egy 18 éves barátnőd, és pedo vagy...

Helytelenül használják ezt a szót sok emberre.

2013. márc. 25. 09:22
 28/29 anonim ***** válasza:

Sokan vannak így ,-van aki bevallja és van aki nem (egyébként nem illendő nyíltan tüntetni ezzel).

A fiatal lányok szépek,csinosak,formásak,persze,hogy meg akad a fiúk,férfiak szemük a látványon.Na már most nagyon nem mindegy,hogy például szexuálisan egy 15 vagy egy 17-éves lányhoz vonzódsz,mert az előbbi még igen csak gyermek - persze tökéletes alakkal,de koránt sem férfira vágyik (nem a született kis sz@jhákról beszélek),álmodozik rózsaszín szerelemről,vidámságról,kéz a kézben járásról romantikáról és még csak véletlen se a "gerjedésről". Viszont 17-majdnem 18-évesen talán már készen áll testileg és lelkileg is egy komoly kapcsolatra (nem egy éjszakás kalandokra gondolok). Ebben az esetben talán már nem ölöm meg a tekintetemmel és egyéb "eszközökkel",azt a 23-éves fiúkát amelyik csorgó nyállal mustrálja a gyereklányomat. Nem pedofília,de egy anyának máshogy jön le...de százszor inkább ez a korosztály nézegesse mint a beteg agyú nős emberek,vagy vén kéjencek!

2013. márc. 25. 10:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Hat en tuti kettevagnam anyakent a kis pisilojet ha vmi huszoneves nezegetne a kislanyomat az biztos.....
2013. márc. 25. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!