Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen a 15-17 éves lányok is bejönnek! Pedofil lettem?
De most komolyan...gerjedek a fiatalabb lányokra. Felgyorsult világban élünk. Csak én vagyok ilyen?
23/F
Hivatalosan nem számít pedofilitásnak,nekem annak számít
De nem hibáztatlak,14 évesen már vannak olyan lányok akik egészen dugható állapotban vannak
Egyébként ez még jóindulattal határeset
hát nekem nagyon nem jönnek be lassan 19 évesen a
15-16-17 éves fiúk...
szóval .. nem tudom hogy normális e ez de szerintem annyira nem ..
Nem azért tetszenek mert könnyű prédák, mert egyébként nem is azok (legalábbis nem mind).
Mással vesznek le a lábamról! De tény hogy komoly dolgokat még nem vittem véghez egyikkel sem. A 25-26 éves lányokkal pedig eddig csak a bajom volt :(
Én 24 vagyok és nagyon unom már, h olyan helyzetekben használjátok ezt a szót mikor semmi alapja nincs.
Főleg mikor megy a "uhhh 40 éves és 18-20 éves szép lányok tetszenek neki, miért nem a vele egykorú viszeres, ráncos, lógó mellű nők tetszenek neki...."
A 12 év az már gáz, de mit kell pedofilozni egy 23 éves gyereket mert feláll a fasza egy nagymellű kerekseggű 16 évesre.
Először nézzetek utána mit is jelent a szó....
Jah és annyiban igazad van, h 40 évesen én se szottyadtpi.csájú nőkkel fogok szaladgálni, hanem jóféle 20 évesekkel.
Én 16 éves vagyok ,és a párom 21.
már egy éve járunk és nagyon kedves, figyelmes. A velem egykorú fiú osztálytársaim meg rágót ragasztanak a lány szoknyájára, meg kibeszélik egymás közt, hogy milyenek a csajok, még azt is akivel járnak, meg hü lye megjegyzéseket mondanak, meg ilyenek.
De ő kedves, figyelmes,és okos. Bár most egy hete mosolyszünet van, mert megsértett, és nem engesztelt ki úgy ahogy szerettem volna . Lehet , hogy szakítok is vele, csak akkor mi lesz vele nélkülem, meg velem nélküle.
Bánt hogy szomorú lenne. Lehet, hogy jól lehisztizem a fejét és akkor rendbe jöhet minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!