Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 évesen a 15-17 éves lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen a 15-17 éves lányok is bejönnek! Pedofil lettem?

Figyelt kérdés

De most komolyan...gerjedek a fiatalabb lányokra. Felgyorsult világban élünk. Csak én vagyok ilyen?

23/F

2012. okt. 7. 09:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nem vagy az! Nekem pedig a 18-25 éves fiúk jönnek be, nekem meg apakomplexusom van? Nem hinnem, egyszerűen ez a korosztály TETSZIK..
2012. okt. 7. 10:24
 12/29 anonim ***** válasza:
37%
Lehet, hogy dugható állapotban vannak, de akkor se ragadnék le 16 nál.
2012. okt. 7. 10:25
 13/29 A kérdező kommentje:

Kinek mi.... Nekem tetszenek és kész :D

A pedofil jelzést pedig csak azért írtam mert tegnap megkaptam ezt is már :D

Nem tartom magam annak! Ne itt veszekedjetek a pedofília lényegéről srácok :)

2012. okt. 7. 10:35
 14/29 anonim ***** válasza:
57%

a "pedofil" kifejezést minden fiatallal kialakított kapcsolatra rámondják.

eredetileg a fejletlen (elsősorban testileg) lányok iránt érzett vonzalom. na mármost a fiam 13 éves és jár az osztályába 2 olyan lány, akiről ha nem ismerném azt mondanám, hogy 16-17 évesek. testileg is, ruházkodásban, és sminkkel ha nem is tudatosan öregítik magukat, hanem egyszerűen úgy gondolják, hogy nekik az áll jól, és van akinek igaza is van benne. + akkor nem beszélünk a magasabb évfolyamosokról....

2012. okt. 7. 11:46
 15/29 anonim válasza:
82%

Ahogy már többen is írták a pedofília az, ha valaki a még serdületlen gyerekekhez vonzódik. Namármost egy 15-17 éves lány már messze nem esik ebbe a kategóriába. Az, hogy valaki szexuálisan vonzónak tart egy lányt ebből a korosztályból az önmagában semmiben nem különbözik attól, amikor egy az utcán szembejövő csinos hölgy mozgatja meg a fantáziánkat, hiszen testileg igazán nagy különbség már nincs.

Az persze már más kérdés, hogy egy kapcsolat szempontjából mit jelent a nagyobb korkülönbség.

2012. okt. 7. 12:29
 16/29 A kérdező kommentje:

Na uraim... ezek a tények! Köszönöm az értékes hozzászólásokat!

Végre valaki visszaigazolta amit gondolok :D Igen, szerintem is a pedofília messze nem ez , amit én "csinálok"... Mindamellett másoknak szúrja a szemét :)

Ez van! Sprite :D

2012. okt. 7. 12:56
 17/29 anonim ***** válasza:
55%
nekem annyi idős a párom mint te és én 17 vagyok. semmi probléma nincs a korkülönbség miatt köztünk. érettebb vagyok mint a korombeli lányok és teljesen jól elvagyunk. szerintem ez normális. ő is azt mondta, hogy az elején félt, hogy nekem sok lesz ez a korkülönbség, de engem nem zavart, mert megvolt a közös hullámhossz.
2012. okt. 7. 22:12
 18/29 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy lettél. A lányok koravének, hamrabb érnek, már tizenéves korukra felnőtt egyedeknek néznek ki, sőt gondolkodásban is, nameg ha még hozzá is öltöznek. Semmi gond nincs veled. Akkor lennél pedofil, ha tinifiú testű éretlen nyafka 12 éves kor alatti lánykákra húzogatnád ki.
2012. okt. 17. 14:14
 19/29 anonim ***** válasza:
Apakoplexus ? Az kb olyan minimum 20 évvel idősebb palikra vonatkozik. 10 év korkülönbség még egyáltalán nem sok, sőt, talán a férfinak kell annyi előny, hogy utolérje a nők érettségi szintjét. Egy 19 -20 éves nőhöz simán való egy 27- 32 éves pali például. De ha egy ráncosodó 40- 50 évesre viszketne a pöcke, na az már apakoplexus volna a javából.
2012. okt. 17. 14:16
 20/29 anonim ***** válasza:
Nezd nekem also hatar 19 :) onnan tudok veluk mit kezdeni mind kapcsolat mind sexualis teren. szoval hiaba nez ki jol egy 17 eves mikor tisztelet a kivetelnek sik hulye es gyerekes nem mindenkivel birsz igaz 19 felett sem normalis parkapcsoaltot letesiteni de na esz van :D 24 F
2012. okt. 26. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!