Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen a 15-17 éves lányok is bejönnek! Pedofil lettem?
De most komolyan...gerjedek a fiatalabb lányokra. Felgyorsult világban élünk. Csak én vagyok ilyen?
23/F
Kinek mi.... Nekem tetszenek és kész :D
A pedofil jelzést pedig csak azért írtam mert tegnap megkaptam ezt is már :D
Nem tartom magam annak! Ne itt veszekedjetek a pedofília lényegéről srácok :)
a "pedofil" kifejezést minden fiatallal kialakított kapcsolatra rámondják.
eredetileg a fejletlen (elsősorban testileg) lányok iránt érzett vonzalom. na mármost a fiam 13 éves és jár az osztályába 2 olyan lány, akiről ha nem ismerném azt mondanám, hogy 16-17 évesek. testileg is, ruházkodásban, és sminkkel ha nem is tudatosan öregítik magukat, hanem egyszerűen úgy gondolják, hogy nekik az áll jól, és van akinek igaza is van benne. + akkor nem beszélünk a magasabb évfolyamosokról....
Ahogy már többen is írták a pedofília az, ha valaki a még serdületlen gyerekekhez vonzódik. Namármost egy 15-17 éves lány már messze nem esik ebbe a kategóriába. Az, hogy valaki szexuálisan vonzónak tart egy lányt ebből a korosztályból az önmagában semmiben nem különbözik attól, amikor egy az utcán szembejövő csinos hölgy mozgatja meg a fantáziánkat, hiszen testileg igazán nagy különbség már nincs.
Az persze már más kérdés, hogy egy kapcsolat szempontjából mit jelent a nagyobb korkülönbség.
Na uraim... ezek a tények! Köszönöm az értékes hozzászólásokat!
Végre valaki visszaigazolta amit gondolok :D Igen, szerintem is a pedofília messze nem ez , amit én "csinálok"... Mindamellett másoknak szúrja a szemét :)
Ez van! Sprite :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!