Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott, de vissza szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott, de vissza szeretne jönni, mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Már harmadjára hagyott el de nem tudok nélküle élni.Szültem neki két gyermeket.Elegem van hogy ott hagy és egy hónap múlva meg jön vissza és utána 3-4 hónapig rendbe vagyunk de utána minden kezdődik előröl.Mind a kettő fájna.
2012. okt. 6. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
énekeld el neki christina perri jar of hearts c. számot. ;)
2012. okt. 6. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Most neki szülted vagy szerelem gyerek?

Neki: Ő akart gyereket és te hagytad. Azaz akkor tartsa el ő.

Szerelemgyerek: kizárva, mert otthagy.

Szerintem tudd elengedni és ne enged vissza. Te fogod megjárni, mert naív vagy.

2012. okt. 6. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
És mi a kérdés??? Am inkább legyetek külön mivel ezt a gyerekek fogják legjobban megviselni.
2012. okt. 6. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Nézd, én nem tudok olyan ember sajnálni, akivel ezt 3-szer meg lehet csinálni...

Egyszer még oké. Másodszor már nem.

Megmondom neked, miről van szó: a szakítás legalizált megcsalás. Ha kell ez neked, nyugodtan fogadd vissza. Én nem tenném.

Ha tényleg szeretne, arra az első alkalom után rájött volna legkésőbb (sőt, sokan erre szakítás nélkül is képesek...), nem hagyott volna ott még kétszer.

2012. okt. 6. 20:44
 5/8 A kérdező kommentje:
A gyereket ő akarta én mikor az első gyerekemmel terhes lettem 19 éves voltam ő meg 22.A másodikat is ő akarta.Ma már mindennél jobban szeretem a gyerekeimet.Terhes vagyok de ő ezt nem tudja még.
2012. okt. 6. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha neki szülted a gyerekeket, akkor nála is vannak? Mert a "neki" azt jelenti, hogy neki ajándékoztad őket!

Ha nem tudsz nélküle élni, akkor viseld el ezt a helyzetet, addig, amíg végleg ott nem fog hagyni.

2012. okt. 6. 20:49
 7/8 A kérdező kommentje:
A gyerekek nálam vannak,a neki azaz hogy ő szerette volna én meg annyira nem azért be kell vallni hogy az ember 19 évesen nem éppen a gyereken gondolkozik.De akkor még az volt hogy egymásért mindent.
2012. okt. 6. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen. Ezt hívják rózsaszín ködnek.
2012. okt. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!