Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már szűz sráccal? Bevallotta-e a srác, hogy ő szűz és azt hogyan közölte? Így is jó volt a szex? Ha nem vallotta be, de jó volt vele a szex utólag kiderült, hogy ő mégis szűz volt?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok és mennyi a partner, vagy partnerek, ha több volt?2012. okt. 6. 15:34
11/27 anonim válasza:
utolsó!
az lehetetlen hogy föléd ment misszionárius és véletlen beléd bökte a micsodáját! arra számít az ember fia, hogy bármikor becsúszhat. vagy ha nem akkor elég hülye lehetett a srác, már bocsi :D
12/27 anonim válasza:
Én voltam.(a jelenlegi páromról van szó, és mellesleg lassan másfél éve vagyunk együtt..) Amúgy ő bevallotta igen, picit szégyellte, de mivel látta, hogy engem ez nem zavar és nem tartom cikinek teljesen feloldódott. Nagyon jó volt vele az első is, meglepően ügyes volt és a mai napig jó a szexuális életünk. :) 16 voltam, ő 15
13/27 anonim válasza:
Faca! 15 évesen szégyelte, hogy szűz.....
14/27 anonim válasza:
35 évesen szűz volt. Persze nem mondta előtte és utána is titkolta, de egyértelmű volt a dolog. Mikor az előző barátnőjéről kérdeztem, hogy milyen volt a kapcsolatuk, akkor is cak hebegett-habogott, mivel még nem is volt neki. Persze azt sem vallotta be.
15/27 anonim válasza:
Utolsó, hogy a csudába jöttél ilyennel össze?
16/27 anonim válasza:
Nem volt ráírva. Amúgy azt hittem, hogy azért kerüli az exes témát, mert megviselte, aztán összeállt a kép.
18/27 A kérdező kommentje:
utolsó, hanyadik voltál a lánynak? hogy jöttetek össze?
alkalmi volt? meg volt elégedve?
2013. márc. 2. 11:50
19/27 Takacs Laszlo 15 válasza:
A 10-esnek irom:Sok szuz srac van aki azt hiszi,hogy a csaj nem akarja ot ha megtudja,hogy meg szuz,foleg ha a csaj mar nem szuz,ezert mondta azt hogy mar nem szuz.Szoktam valaszolni nehany kerdesre ezen az oldalon,es volt nehany szuz fiu akinek ez volt a kerdese lenyege,hogy megmondja-e a csajnak,hogy o meg szuz,vagy ne.
20/27 anonim válasza:
Én amikor szűz voltam :D (szende kis szőke szűz nyilván) ripityára dugtam az első barátnő szerűségemet és nem hitte el, hogy szűz vagyok, és kidobott, hogy milyen kamus köcsög vagyok, mert biztos ezzel a dumával oltom a csajokat folyton. :D Hát erre mit lehet mondani? Semmit nem tudtam rá és a hallgatás beleegyezésnem számít a paraszt szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!