Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttél már rá utólag, hogy mégis hiányzik az exed és újra kezdenéd vele ha lehetne?
Megbántottad, sértegetted, majd végül miután eltűnt megbántál mindent és hiányozott.
Kort és nemet írjatok már. Köszi.
igen másfél éves kapcsolat volt, de hát én döntöttem úgyhogy mostmár mind1 majd lesz egyszer más valaki :)
16/F
Soha.
Csak akkor hagytam, hogy vége legyen egy kapcsolatnak, ha tudtam, hogy biztosan nem bánom meg.
16L
max 5órája szakított és hiányzik....
15F
Szia. Nő, 24.
Aham, sajna igen. Pont ahogy írtad. Sértegettem, elhajtottam, azt akartam, hogy tűnjön el az életemből. Persze, nem csak én bántottam, ez kölcsönös volt.Nem volt túl szép elválás, rá pár hétre bekattant az agyam, mert folyton rá gondoltam.
Vergődtem rajta, hogy megkeressem-e, végül megtettem.
Normális emberi hangon beszélgetünk azóta is, de már semmi nem lesz olyan mint régen. Semmi nem olyan mint volt.
De most már végre lelkifurdalás nélkül le tudom zárni a kapcsolatot.
igen. de nekem jól alakult. 1 hónapot voltunk együtt, amikor ÉN szakítottam. mert hülye voltam, az okokat már nem ismertetném, elég bonyolult volt. 1 hétig rendben voltam, nem is beszéltünk. aztán a 2. héten már nagyon kezdett hiányozni... de nagyon sokat veszekedtünk. nem is tudom, már miért. aztán amikor közelgett egy már nagyon régen megbeszélt közös program napja, akkor normalizálódott a helyzet, jókat beszélgettünk, és már komolyan hiányzott. kiszedtem belőle, hogy még mindig nagyon vonzódik hozzám, és szívesen újrakezdené. a közös program a szakítás után pontosan egy hónappal volt, és azon a napon újra összejöttünk. azóta is együtt vagyunk, már másfél éve.
17, lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!