Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttél már rá utólag, hogy mégis hiányzik az exed és újra kezdenéd vele ha lehetne?
Megbántottad, sértegetted, majd végül miután eltűnt megbántál mindent és hiányozott.
Kort és nemet írjatok már. Köszi.
Igen előfordult velem. Egy évig voltunk együtt. Már a kezdetekkor sokan mondták, hogy nem illünk össze, dehát a szerelem az ugyi vak...
Most így utólag azt mondom, hogy sokkal hamarébb szakítanom kellett volna vele, de nem tettem. Viszont állandó stresszben éltem mellette. Sokszor nem úgy viselkedett velem, ahogy megérdemeltem volna. Aztán egyszer betelt a pohár... elküldtem. Akkor úgy éreztem, ezt kell tennem.
De teltek a napok, a hetek és ő ott járt a gondolataimban. Ha megállt egy autó az utcában, már kinéztem, nem ő jött-e mégis. Ha találkoztunk szívdobogást kaptam...
Rá kb. egy évre kibékültünk, de nem tartott egy hónapig sem. Pedig akkor már igyekezett a kedvemben járni. Csak valahogy megfakult a dolog. (Tudod, a töltöttkáposzta nem jó melegítve...:-)))
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!