Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöttél már rá utólag, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttél már rá utólag, hogy mégis hiányzik az exed és újra kezdenéd vele ha lehetne?

Figyelt kérdés

Megbántottad, sértegetted, majd végül miután eltűnt megbántál mindent és hiányozott.

Kort és nemet írjatok már. Köszi.

2009. júl. 9. 01:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
fél évig voltunk együtt mikor ő szakított velem, később ő kezdte volna újra, mire nekem már más volt. most egy hónapja gondolok rá hogy jó volna megint vele, és most találkozgatunk is. az a baj hogy most azt veszem észre hogy semmi nem változik ugyanazok a problémáink, most viszont hogy közelebb kerültünk egymáshoz, még nehezebben tudnám elviselni ha nem lennénk együtt . 15éveslány
2009. júl. 9. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen előfordult velem. Egy évig voltunk együtt. Már a kezdetekkor sokan mondták, hogy nem illünk össze, dehát a szerelem az ugyi vak...

Most így utólag azt mondom, hogy sokkal hamarébb szakítanom kellett volna vele, de nem tettem. Viszont állandó stresszben éltem mellette. Sokszor nem úgy viselkedett velem, ahogy megérdemeltem volna. Aztán egyszer betelt a pohár... elküldtem. Akkor úgy éreztem, ezt kell tennem.

De teltek a napok, a hetek és ő ott járt a gondolataimban. Ha megállt egy autó az utcában, már kinéztem, nem ő jött-e mégis. Ha találkoztunk szívdobogást kaptam...

Rá kb. egy évre kibékültünk, de nem tartott egy hónapig sem. Pedig akkor már igyekezett a kedvemben járni. Csak valahogy megfakult a dolog. (Tudod, a töltöttkáposzta nem jó melegítve...:-)))

35/N

2009. júl. 9. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
19 éves lány vagyok. Én dobtam, de nagyon durván a fiút 3 hónap után. Már bánom, rettenetesen, de nem tudok mit tenni. Ő azok után, amiket mondtam neki, nem hajlandó még egy esélyt adni, és én megértem őt.
2009. júl. 9. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!