Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Veletek már volt ilyen?
megismertem egy gyereket . azonnal mi ketten félre húzódtunk a többiektől és ott csöndben beszélgettünk és mikor ő elhívott hogy kísérjem le az edzésére és utána igyunk meg valamit teljesen leblokkoltam mert kb. ő volt az első srác aki így "nyíltan" kimutatta hogy tetszem neki. azt mondtam hogy ma nem jó mert nekem fél 5 re már otthon kell lennem. másnap találkozunk de akkor csak kb. megöleltük egymást és ő ment is tovább. az a baj : bár van facebok-ja sosincs fenn mivel a koleszba nincs net szóval még értelme sincs bejelölnöm. telefon számát nem tudom és kideríteni meg nem igazán lehet mivel kb. egy ismerősét ismerem aki utál engem . veletek már volt ilyen?szerintetek hogy tudnék vele találkozni?
14/L
szerintem helyre tudod hozni a dolgot egy: "áll még a múltkori meghívás, mert most ráérek"-kel:)
én örülnék, ha Ő meghivna...vagy csak beszélgetnénk..de nem így van:/
nem összeházasodni akarok vele hanem találkozni. attól mert kolis nem kell hogy megcsalja a barátnőjét és gondolom nem hiszed el de ő teljesen nem olyan aki csalná a barátnőjét.
amúgy már nem azért de mikor egy 14 éves mondja hogy elmegy bulizni jajj mekkora partyr.banc hogy rázza a seggét a bulikon. ha bármi fiú ügy van akkor jajj mit játssza a nagylányt hogy neki már pasi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!