Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik! Mit kell ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren, de tetszik nekem egy fiú, akivel elég jóban vagyunk, és úgy vettem le, hogy én is tetszem neki. Milyen jelzéseket adhatnék neki, hogy többet szeretnék tőle barátságnál? Nem akarok durván rányomulni, de azért mégis, mit csináljak? :/2011. szept. 13. 21:46
1/5 anonim válasza:
Szia :) Én már nem mondhatom magamat Tininek, mert ezt már kin9ttem kicsit, 18 éves vagyok és 4 éves kapcsolatom van, de adhtok 1-2 tanácsot, mert sok mindent megéltem. Elöször is hány évesek vagytok? Lari
2/5 A kérdező kommentje:
1. A kérdésem megfelelő kategóriában van, mert a párkapcsolatoknál egy értelmes választ se kapnék, és amúgy is a korosztályom véleménye érdekel, nem a tiéd :)
2. Köszönöm a válaszodat :) Egyébként én 15 vagyok, ő 16.
2011. szept. 13. 22:00
3/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A gyermekvállalás és nevelés kategórián belül a kamaszok c. topic azon szülők számára van kialakítva, akik problémás tinikkel vannak megáldva, és itt bátran feltehetik a kérdéseiket.
De nem vitatkozom Veled, mert úgyis biztos nagyon okos vagy...
4/5 anonim válasza:
Szóval, ha szoktatok beszélgetni és kettesben lenni, akkor nem lesz nehéz apró jelecskékkel utalni arra, hogy tetszik neked. Nem kell ehhez rámenösnek lenned, de nem kell nyuszinak sem :) H pl beszélgettek akkor kérdezz vissza, mosolyogj nagyon sokat, nézz mindig a szemébe mélyen és addig nézd még le nem néz, nekem ez mindig bejött, vagyis én mindig erösebb voltam, bird te tovább :) Apró érintéseek. Ami azt jelenti, hogy amikor beszélgettek, akkor érintsd meg a kezét, vagy a lábát, vagy tegyél ugy mintha csak véletlenül fogtad volna meg a kezét, és mond neki, hogy bocsika :) ha pedig nem beszélgettek, akkor kérd meg, h segitsen valamiben, tudj meg róla 1-2 dolgot amit szeret, és te emlitsd fel h legyen témátok :) Ezekböl az apróságokból olvasni fog, és ha tetszel neki, a reagcioiból megtudod :) én szurkolook :) Lari
5/5 anonim válasza:
tudod ha akar tőled többet akkor ő fog kezdeményezni,vigyázz a nyomulással mert ha csak barátkozni akar elég rosszul jöhetsz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!