Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek a lábamról? Kép

Figyelt kérdés
[link]

2012. okt. 4. 20:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

hát úgy lehet úgy azt írni, hogy fogom a billentyűzetet és szépen lassan begépelem!

egyébként viccet félretéve! lehet, hogy van rajta 10-15 kg túlsúly, de miért szóljátok le őt ahelyett, hogy bíztatnátok a diétáre/sportra? szegényt így leszóljátok!

kell valami bíztatás is!

de mint mondtam: nem vészes a tested, ha egy pasi igazán szeret, elfogad.

és tényleg, ha leadnád a plusz kilókat nagyon jó tested lenne, elképzeltem "háj" nélkül a lábad és a feneked és szerintem tök jó! a narancsbőrrel meg nem tdusz mit kezdeni, nekem is az van, pedig nem vagyok túlsúlyos... :/

sok sikert és a kommenteken ne keseredj el! :D

2012. okt. 4. 21:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

olvassatok már :DD

írta,h LENNE! nem mind1 ám :D

hát,én tartózkodom a válaszadástól most

2012. okt. 4. 21:08
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
Te is tudod, hogy kövér és plöttyedt vagy. Igen a lábad is.
2012. okt. 4. 21:09
 14/28 anonim ***** válasza:
84%

úúú :S

ne haragudj de nagyon dagi vagy.Nem akarlak mebántani ésezt nem azért mondom,de igazán fogyhatnál.

Én tudom milyenrohadt nehéz megállni hogy ne egyél.De valószínüleg fiatal vagy és ha most már így nézel ki később borzadály leszel.Szerintem fogyj le..

2012. okt. 4. 21:18
 15/28 anonim ***** válasza:
69%
jah lenne...Én meg ha Lappföldön élnék, nagy fehér szakállam lenne, és piros ruhában járnék akkor én lennék a mikulás....
2012. okt. 4. 21:18
 16/28 anonim ***** válasza:
56%

Mennyi bunkó válaszoló... Ezzel a "dagi vagy, foggyá' le" dumával nem hiszem, hogy kicsit is segítenétek a kérdezőnek.

Szerintem a vádlid szép, de a hasadon és a combodon kéne egy kicsit dolgozni. Kezdj el sportolni(csapatsport vagy egyedül) és próbálj meg folyamatosan változtatni az étrendeden; egyél minden nap egy kicsit több gyümölcsöt/zöldséget, igyál sok vizet, a rágcsálnivalókról és cukros üdítőkről pedig lassan szokj le. Persze nem azt mondom, hogy ezt KELL csinálnod, hiszen ez a te döntésed, de ha szeretnél egészséges lenni és jól érezni magad a bőrödben, akkor próbáld meg. Sok sikert, és bízz magadban!:)

2012. okt. 4. 21:33
 17/28 anonim ***** válasza:
91%
Ja és lány voltam, csak gondoltam írok:)
2012. okt. 4. 21:35
 18/28 anonim ***** válasza:
94%

zsír :)

Nyomás futni! Nem nehéz az :D Hajrá!

2012. okt. 4. 21:35
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem egy kicsit kellene rajta dolgozni! Különben meg a kérdező, meg csak annyit kérdezett, hogy mi a véleményünk a lábáról. Nem önbizalom növelő, meg fogyókúrás tanácsokat kért! Pusztán véleményt kért. Nem segítséget. De gondolom az egészséges életmód hasznáról meg a különböző sportokról már ő is hallott.
2012. okt. 4. 21:37
 20/28 anonim ***** válasza:

Aszondja legyél csak lusta, nem baj, csak fog majd valaki így is szeretni xDDD

És az a has... omg :D

Bocsesz de... szóval... nem tetszik :D

2012. okt. 4. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!