Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik jól néznek ki, to hogy vagytok vele?
Tudom hogy itt nem csak olyan srácok vannak akik véznák, egy bnőjük se volt, bénábbaknak érzik magukat, hanem izmosak tudják hogy helyesek, ezért bunkóbbak, és sok csajuk volt és megtehetik hogy váálogatnak, és igazán népszerűek a lányok között.
Csak mert gyakorin én is belebotlottam egy ilyen srácba neten dumáltunk, és szerintem megjátszotta magát, mert hirtelen nem foglalkozott velem..de az összes olyan srác aki külsőre tetszik leszar engem.. de én a belsőt is nézem, csak pl volt egy srác aki helyes volt, 'menőbb' és talizni hívott és látta rajta hogy érdeklődök iránta, én is írtam rá, és nyaralni voltam és úgy volt hogy utána tali, de aztán le se szart..mindig ez van hogy utána átnéznek rajtam, pedig nem vagyok pattanásos, kövér sem olyan csúnya lány..mi lehet a baj? Vagy azért állnak odébb mert én is érdeklődök? Mert akikre nem írok azok pont rám írnak..nemtom hogy hogy van ez de nem akarom nagyképű sráccal járni, de a külső és belső is fontos..
vagy miért vagytok ilyenek??
16L
en 19 eves srac vagyok.
Az en tapasztalatom ha bunko vagyok egy lannyal addig erdeklodik irantam lohol utanam flortol...stb(esetleg tobb is)
es miutan elkezdek vele kedves lenni, latni kezdi rajtam erzek iranta valamit...
Kapasbol visszabbhuzodik a lany,
Az a baj nekem eleve azok a lanyok jonnek be akik a fiukkal jatszadozni szoktak.. Lehet ezert is vagyok addig erdekes nekik ameddig leszarom oket stb....
Velemenyetek is johet, hogy vajon ez igy van e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!