Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki meg tudna győzni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki meg tudna győzni, hogy ocsmány, csúnya fiúként is van jogom barátnőre?

Figyelt kérdés
Mert én már nem tudom mit tehetnék, úgy érzem nem érdemlek meg egy lányt sem. Csúnya és értéktelen vesztes vagyok. Nem tudok egy lányhoz sem közel kerülni, mert folyton minden egyes pillanatban azt érzem akármerre is járok, hogy biztos nagyon ronda vagyok és mindenki undorodik tőlem, így minek is próbálkozzak lányoknál, amúgy tényleg lerondáztak már lányok páran, de olyan lányok nem is kellenének nekem, akik mások gúnyolódásától boldogak.

2012. okt. 3. 22:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
JOGOD nincs! Esélyed lehet, ha adsz magadnak.
2012. okt. 3. 22:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Ki kéne lépned az önsajnálatodból, meg a világ fájdalmas hozzáállásodon változtatni kéne, és akkor majd lesz barátnőd. De nézz tükörbe, és ne a királylányt várd hanem hozzád való lányt!
2012. okt. 3. 22:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Esélytelen.
2012. okt. 3. 23:29
 14/20 VVMMvvmm ***** válasza:
Szerintem aki ilyet kérdez az még buta is!
2012. okt. 3. 23:37
 15/20 anonim ***** válasza:
hú ez a hosszú leírás elég tömör volt a hossza ellenére, és egy pontjával sem tudok/akarok vitába szállni, szerintem érdemes megfogadni
2012. okt. 3. 23:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Hannibal kommentje nagyon jó! Hallgass rá!
2012. okt. 4. 00:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm is ocsmánynak képzeli magát, de szerintem nagyon helyes! Nekem bejön, azóta már együtt járunk!
2012. okt. 4. 07:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze hogy van!Azét mert te ocsmánynak látod magad egy jó csaj nem biztos hogy annak fog téged látni.Tudod hiába nem egy szépség valaki de ha elfogadja magát úgy ahogy van akkor lesz önbizalma és ezáltal megszépűl!A csajoknak nem pont egy adonisz kell,hanem egy férfi aki telpra esett,rendes és határozott!Hiába nézel ki jól ha egy nyámnyila fatökü vagy.Szóval a külső nem minden,ha a fejedben rend lesz és a lelkedben akkor majf jön a jönnek a csajok.Mert így rád van írva hogy egy lúzernak érzed magad.
2012. okt. 4. 09:58
 19/20 anonim ***** válasza:
És aki egy lúzernak érzi magát az kívükről is azt mutatja és azt látják rajta a kívűl állok is és azt a hatás kelti.Nem minden ember lehet szép,ami nem zárja azt ki hogy legyen csaja!Nézd meg hány jó képű srác és hány jó csaj szaladgál az utcán és még sincs sokuknak senkije!Ha az ember e fejében változtat és a hozzá állásán akkor már is megkapja azt amit érdemel!Mond el minden nap amikor felkelsz hogy igen is lesz egy jó csajom és igen is jólnézek ki!Ezt mond el magadban minden reggel 20-szor legalább!Mond magadban hogy igen is ma lesz egy csajom mert megérdelem!
2012. okt. 4. 10:02
 20/20 anonim válasza:
egy lány először belülről akar megismerni hacsak nem egy facebook os G E C I a második a megjelenés :mindenn nap fogatmosol napi 2x fürdesz dezodor használatastb...3: az öltözködés ne járj mocskos cuccokba és beszélgess sokat a lányokkal
2012. okt. 9. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!