Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjátok a leszbikusokat?
A más az nem mindig feltétlenül rossz. Így én is elfogadom. Viszont nem értem miért kell felvonulni meg ilyesmi...Ez csak az én véleményem. Néhányszor lehetett látni meleg vagy leszbikus esküvőt a hiradóban. Engem ugyanúgy nem érdekel mint a hírességek esküvője. De szép, hogy így felvállalják magukat :). Volt előttem szóló aki azt mondta nem szereti, hogy előtte cuppognak azt én se akármilyen beállítottságú.
Egyébként én is leszbikus vagyok :P.
4 évig éltem 2 leszbi csajjal egy albérletbe,de soha semmi nem volt köztünk.Csak egy fal...Egyébként a legjobb lakótársak voltak.Mindig rend volt,főtt kaja,semmi oroszlánszag,és üres üvegek.Egyedüli bosszúság,hogy sosem volt borotvám,meg boxer gatyám (pizsinek hordták).Abban az időszakban az volt a legjobb,hogy a hegy jött Mohamedhez,mert nem kellett ki sem mozdulnom,és házhoz jöttek a csajok.Minden este jöttek a lányok valamiért az ELTE-röl.Szakdolgozatot írni,ruhát próbálni,pletykálni...stb.A haverjaim mindig hülyéztek,hogy nem használom ki az alkalmat.De ezek ostobák voltak,mert nem értették,hogy nincs itt szó alkalomról.És különben meg mit kezdtem volna az üresen maradt szobával?Beköltöztetem valamelyik magamhoz hasonló trehány haverom,vagy fizetem az egész lakást?
Mai napig szeretettel gondolok a lányokra,mint barátaimra.
én személy szerint elfogadom. tényleg nem tehetnek róla, h azok..( volt már barátnőm.(: )
14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!