Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjátok a leszbikusokat?
Mondja már meg nekem valaki, mi az istent kell ezen elfogadni?
Normál esetben mindenkinek a négy fal között kell homoszexuálisnak vagy heteronak lennie. Tele a hócipőm az elfogadással, ne kérkedjenek vele és ne affektáljanak, onnantól kezdve nem lesz gond suliban, munkahelyen. Amikor vonulnak és nyilvánosan bevallják a mónikánál, meg anyám tudja mit csinálnak, na azt nem fogadom el. Ennyi.
Nem kéne az elfogadásért nyavalyogni, ha mindenki tudná,hogy a szexnek hol a helye.
22L
előző, itt nem a kézmegfogásról van szó, hanem a durvább dolgokról...pl képzeld el, hogy a parkban ül egy homoszexuális pár (most mindegy, milyen nemű), és hevesen csókolóznak ,én meg arra sétálok épp az 5 éves fiammal, aki tátott szájjal bámulja és nem tudja hova tenni a dolgot.....
megfoghatják egymást kezét, miért ne foghatnák meg? én is sétáltam kézenfogva sokat a legjobb barátnőmmel, pedig mi heterók vagyunk... de könyörgöm az előjátékot se közterületen kezdjék már el....és mielőtt az a vád érne, hogy nem vagyok toleráns velük szemben, megmondom őszintén, ugyanez vonatkozik nálam a heteró párokra is...gyűlölöm, ha utazok a tömegközlekedési eszközön és az orrom előtt pár centire nyálaskodnak, vagy a fülem mellett cuppognak egész úton!Nekem is van párom már két éve...de olyan helyeken, ahol sok ember van, max egy szájrapuszit adok neki és nem cuppogunk percekig.Az ilyesmire max a diszkó való!(20/L)
Mindenkit elfogadok, úgy, ahogy van, vagy legalább igyekszem.
Senki nem tökéletes, és a drága heterok (én is az vagyok) többsége úgy gondolja, hogy a homoszexualitás valamiféle perverzió...pedig a drága heterók többségének szintén van valami hepje, pl. szereti az anált, vagy ha épp ráélveznek a csajra, a szado-mazo szexet, az animalszexet vagy épp fétisesek.
Nem értem, hogy akkor milyen alapon ítélnek el másokat...
Mellesleg ez nem betegség, nem is genetikaimutáció, vagy divat, egyszerűen van akinek kék a szeme, vagy épp barna a haja, vagy épp leszbikus. Na és akkor mivan?
(Ó és a heteró férfiak 80%-a imádja nézni a leszbi szexet, mégis elítéli fennhangon a leszbikusokat.
Nem tudom, hogy ők pl. mit fognak csinálni, ha a gyerekük is 'ilyen' lesz? Agyonverik?)
Heteró 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!