Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem szeretem az embereket (pontosabban a nagy idegen tömegeket, a baráti köröm elég kicsi). Ezért nem is járok el nagyon sehova otthonról. Nem érzem jól magam a bulikban.Egy barátnőre még is vágyom, még sosem volt. De ez a közösségi élet nem igazán jön be nekem. Jobban szeretek itthon lenni és játszani inkább vagy animét nézni, mangát olvasni. Tudom ez az oka, hogy nincs, de egyszerűen unalmasnak találok nagyon sok dolgot a való világban, ezért a fantázia világába merülök, ahol bármi lehetséges. Nem tudom hogy fogok ilyen elvontan párt találni. 19/F

2012. okt. 3. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
menj el animeconokra ott sok hozzád hasonló elvont csaj van...jobbat nem tudok
2012. okt. 3. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
A tömegeket én is utálom. Megoldás a séta, vagy az utazás. Mindig akad közben lehetőség az ismerkedésre.
2012. okt. 3. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az animét ás a mangát. A fantázia világról nem is beszélve ezt könyvírásban és versírásban szoktam kiélni...Igen van amikor barátoktól véleményt is kérek az írásokról.Egy lehetőség ,hogy áthívd őket.:D Vagy ha van lánybarát akkor inkább őt.;D De ennyire nem szabad elmerülni ebben.Jó van amikor nekem sincs kedvem emberek közelébe lenni ezt teljes mértékben megtudom érteni. Mindenkinek vannak ilyen napjai na..De ne legyél otaku..Azért ha adódik valami jó lehetőség kiszoktam mozdulni. Mozdulj ki többet a barátaiddal. Ismerkedj meg azok barátaival..És így tovább.. Csak ne menekülj el a másik világba mert kijönni onnan már nehéz lesz.
2012. okt. 3. 20:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos válaszokat, mentek a zöldek :).

1. Conokra én is gondoltam, lehet megpróbálok körbe nézni ott, mondjuk 5 éve voltam utoljára.

2. Séta közben nem hinném, hogy világmegváltó dolgok történnének, de ki tudja. Az utazás közbeni leszólításnak nagy esélye van arra, hogy nem csak visszautasítanak, de még be is égek 20-30 ember előtt. Főleg, ha a Budapesti emberek mentalitását veszem alapul, megvannak őrülve itt a nagyvárosban, eredetileg vidéki vagyok.

3. Fiú barátaim vannak nagyrészt (mondjuk ők meg teljesen bulis életet élnek, én vagyok a fekete bárány), így a lánybarátos dolog sajnos kilőve. Nem tudom, biztos ijesztő a kisugárzásom. Elég régóta vagyok ebben a világban, ritkán, de kimozdulok belőle.

2012. okt. 3. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is dettó ilyen vagyok, már évek óta. Sokkal jobban szeretek hétvégente itthon ülni és animézni, minthogy a barátnőimmel plázázzak. Sokszor meg is kapom hogy miért nem megyek soha sehova, amikor tök sok szabadidőm van. Én is elég elvont vagyok a magam módján, de nekem mondjuk nem is hiányzik egy fiú, elvagyok egyedül. Az embereket én sem csípem, ha lehet, akkor is inkább egyedül megyek el valahova.

Szerintem járj fel animés fórumokra, ott tuti találsz magadnak barátnőt :)

19/l

2012. okt. 4. 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát én is valami hasonló vagyok :) mondjuk, én azért "menekültem" az animékbe, mert nem igazán voltak őszinte barátaim. Én se szeretek kimozdulni, de mindig is el akartam menni a bulikra, de amikor meg ott voltam, baromi sz*rul éreztem magam.

Szerintem is, ha a leggyorsabban szeretnél barátnőt találni, akkor con, bár én eddig nem voltam egyiken se, így én se ismerem a helyet és a közösséget.

A fantázia világ nem rossz, de sok időt elvesz az életből.

Amit szeretnék mondani, hogy határozd el magad de nagyon, próbálkozz. A fórumos ötlet se rossz.

Mondom én a sokéves tapasztalatommal, főleg a szerelemben. Ha megmondom a korom, már egyből nem is lenne érdekelt a szövegem :)

2012. okt. 4. 18:19
 7/11 A kérdező kommentje:
A fórum tényleg nem hülyeség, nézegettem, de sok helyen kevesen vannak sajnos.
2012. okt. 4. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan gondolkozom, sok ember között kicsit félénk is vagyok, a tömeg zavart vált ki belőlem, ez van:)

de barátokkal mindenhova elmegyek, ha lehetőség van rá akkor próbálom ott jól érezni magam. Ha meg nincs semmi nem szervezkedem, ennyi.

ha lesz barátom akkor vele fogok hétvégénként animézni, ha nem akkor meg ezt folytatom:)

2012. okt. 8. 21:26
 9/11 A kérdező kommentje:

8.

Barátokkal én is elszoktam járni, bár nincs valami sok, sajnos a suli miatt mindenki szétszóródott, így nincs sok alkalom, amikor találkozunk. Amikor én érek rá, vagy ők nem érnek rá, vagy fordítva.

2012. okt. 8. 21:54
 10/11 anonim válasza:

Ebben az az érdekes, hogy itt olvaslak benneteket és megilletődöm. Én anime nézés előtt voltam ilyen zárkózott és magányos. Furának tűnhet, de én épp ezekben a "rajzfilmekben" láttam lehetőséget az emberekben. Attól nyílt ki a szemem! Már látom az emberekben a jót, a hajlamot a barátkozásra! Oké, már 25 vagyok, a mai napig rajongással töltenek el ezek a (sok helyütt agybeteg elképzelésekkel teli) történetek. Látok az emberekben fantáziát, életkedvet, társaságot! Nekem annak idején ez hiányzott belőlük.

Párt nem nektek kell találni, csak a jelentkezőket kell észrevenni. Aki ott ül tőletek párcentire, vagy oda ül majdnem az öletekbe, csak, hogy feltűnjön nektek... A kedvességet mindenki megérzi! Ahogy a hiányát is. Ha nem látnak, nem látszik az arcotok, úgy nehéz. Be kell mutatkozni a világnak, hogy léteztek. Az arcotokon kell ülnie a felkiáltásnak: Hé, itt vagyok ám! Halihó!" és higgyétek el, ha elkaptok egy-egy pillantást, ha visszamosolyogtok, mikor kérdeznek, kispiskóta lesz a további. :*

2012. okt. 9. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!