Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek egy ilyen lányt/nőt?
Figyelt kérdés
Olyan anyagi helyzetbe került, hogy már a fedelet se tudja fizetni a feje fölé, se ennivalót, nincs se barát, se családtag, akihez fordulhatna pénzért és mivel öngyilkos nem akar lenni a prostitúciót válassza végső megoldásnak?2012. okt. 3. 17:18
1/10 anonim válasza:
semmi közöm hozzá ezért nem is ítélem el
ku.rvák voltak, vannak és lesznek is
5/10 A kérdező kommentje:
Ha úgy működne, hogy egyik munka megszűnik és utána azonnal van másik, minden szuper lenne, de vannak üres hetek, hónapok, évek(?), amikor hiába keresel nem találsz. Ilyenkor átlagembert kisegíti családtag/pár... eltartja. Ha nincs ilyen akkor... van ez. Ilyen helyzetben is kell enni és lakni valahol.
2012. okt. 3. 17:27
6/10 anonim válasza:
Szerintem ha valaki nagyon akar dolgozni,elöbb utòbb talàl.El álni qrvànak könnyebb,mint dolgozni és azt hallottam sokat is keresnek...Ettől én el itélem az ilyen csajokat.De hát sokközöm nincs.hozzà kivéve,ha a közelben "szolgáltat" és.olcsò mert akkor igényt tartok râ.attòl hogy mit gondolok ròla,dugni még jò lesz.De ha igen jò csaj akkor akár.össze is butoroznèk vele és.minden gondja megoldòdik.
7/10 A kérdező kommentje:
Pont arról van szól, hogy aki keres, előbb-utóbb lesz, de amíg nincs utóbb, addig is kell min. megélhetés.
2012. okt. 3. 17:28
8/10 anonim válasza:
6os vagyok megint,ha jò csaj vagy,nâlam el lakhatsz.
9/10 anonim válasza:
egyáltalán nem
sohase lehet tudni, hogy ki miért lép erre az útra. főleg a mai helyzetben.
lehet, hogy árvaházból kerül ki 18 évesen, lehet, hogy a férje elhagyta, és nem ad pénzt, lehet, hogy megszűnt a munkája, és kilakoltatnák lehet, hogy valaki erre kényszeríti...
nem vagyok vallásos, de:
ne ítélj, hogy ne ítéltess..
10/10 anonim válasza:
Én egyáltalán nem ítélem el. Ha jó a csaj akkor még talán be is fizetnék rá. Te ismered a szóban forgó csajt?
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!