Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esett már meg olyan valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esett már meg olyan valakivel, hogy terhesgondozás alatt, szülés után beleszeretett a szülész- nőgyógyászába?

Figyelt kérdés

Beleszerettem. De lehet ez csak a szülés utáni "depresszió"?

Már az első perctől kezdve kedveltem.... és ez csak fokozódott. A szülés után, meg pláne!

Mit lehet ilyenkor tenni? Családos, most már én is. Gondolkoztam azon, hogy mi lenne ha..... tudtára juttatnám valahogyan.....

2012. okt. 3. 11:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ez bonyolult..... de nagyon
2012. okt. 3. 12:42
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Te teszed bonyolulttá......
2012. okt. 3. 13:20
 23/30 anonim ***** válasza:

Az érzelmek teszik bonyolultá:) az én nődokim ráadásul fiatal is volt:)

Most megint terhes vagyok, és valószínű megint hozzá megyek:)))

2012. okt. 3. 15:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj az őszinteségemért, de felfordul tőled a gyomrom. Hol szerepel a történetedben a férjed, akivel kisbabát vállaltatok? Az iránta érzett szereteted és tiszteleted? A történetben a nőgyógyász az utolsó helyen szerepel. Épp tönkreteszed a családod egy kis szexuális gerjedelem miatt. Először mint feleség, majd mint anya gondolnám át az életem a helyedben. Nem vagy már tinilány, aki megengedheti magának, hogy hülyeségeket csináljon! Felelősséggel tartozol egy család jövőjéért! Talán erre sem ártana gondolni, mielőtt olyan lépésre szánod el magad, ami visszafordíthatatlan! Sürgősen rázd meg magad és térj észhez! L29
2012. okt. 3. 15:13
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem szexuális vonzalomról van szó! Egyszerűen a bensője ragadott el magával! Amilyen ember önmaga :)
2012. okt. 3. 17:35
 26/30 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ezzel senki nem tesz tönkre semmit. Én sem váltam el stb. ez az érzelem elmúlt. Ennyi. Senki nem tudott semmit, itt írtam le először. És a vonzalom, a szerelem közel sem a tiszteletről szól. Sajnos az ember az érzései ellen nem tud tenni.
2012. okt. 3. 17:53
 27/30 A kérdező kommentje:
MÉg mindig tart, bár már nem gondolok rá oly sokszor. Viszont mikor meglátom.... huh :)
2013. febr. 27. 13:52
 28/30 anonim válasza:
Na, és most hogy áll a dolog? :) Én is jártam így, és ez egy kis lelki difi... sokszor előfordul, ragaszkodni kezdünk az orvoshoz "szerelem" érzés kerít hatalmába, sőt, sokan nyomoznak is az orvos után a neten irgalmatlanul. Nem tudom mi rá a megoldás, de ez egy téves érzés.. az ember meghízik az orvosban, ő a támasz, az okos-ügyes, kedves ember..akivel szemben kialakult egy bizalmi viszony, ő tőrődik a "páciensével" , és egy ösztönös dolog elindul bennünk. Elmúlik..idővel..
2013. máj. 1. 16:47
 29/30 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan, mint amikor az ember kapcsolatának/házasságának egy rossz fázisában jön szembe egy barát, aki balzsam a lelkednek. Akiben maximálisan megbízol. Én is voltam így, ránéztem a lányra és azt éreztem, hogy most kéne feleségül kérnem. De fejbecsaptam magamat és realizáltam, hogy ez csak egy reflex.

Mindig könnyebb egy kapcsolatból-házasságból, pláne anyaságból beleszeretni valakibe, akinek se a feleséges, se az anyja nem vagy, nincsenek problémák, csak mérhetetlen bizalom. De legyen annyi esze mindenkinek, hogy észrevegye, hogy ez így illúzió

2013. máj. 3. 21:01
 30/30 A kérdező kommentje:
Most ott tart a dolog, hogy megint találkoztunk egy vizsgálaton. Nem is kell mondanom! MÁr alig vártam!! És ahogy sejtettem, megnt hatalmába kerített az érzés!
2013. máj. 25. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!