Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esett már meg olyan valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esett már meg olyan valakivel, hogy terhesgondozás alatt, szülés után beleszeretett a szülész- nőgyógyászába?

Figyelt kérdés

Beleszerettem. De lehet ez csak a szülés utáni "depresszió"?

Már az első perctől kezdve kedveltem.... és ez csak fokozódott. A szülés után, meg pláne!

Mit lehet ilyenkor tenni? Családos, most már én is. Gondolkoztam azon, hogy mi lenne ha..... tudtára juttatnám valahogyan.....

2012. okt. 3. 11:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hát akkor kezdj el fantáziálgatni,hogy milyen lesz a férjeddel a szex ha már lehet!!!Azért "maszatolgatni"lehet egymással most is!!Gerjeszd Őt is Magadat is!!!!Aztán ha itt a nagy nap akkor ......
2012. okt. 3. 11:48
 12/30 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

És mi van, ha ő is így érez? Ezt sosem lehet tudni! Valahogy szépen óvatosan ki kellene deríteni!

Hát persze, hogy így érez... kedves, mert a betege vagy, ráadásul egy vagon pénzt kapott tőletek...

Bocs, hogy ilyen nyersen leírtam, de reálisan nézve... Minden nőgyógyász kedves, az enyém is az, mégsem szerettem bele, pedig még 60 évesen is nagyon jó pasi :)

2012. okt. 3. 11:49
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Velem megtörtént. Hozzá jártam tehesgondozásra és nála is szültem. Mindig alig vártam, hogy láthassam.

Amikor megszültem, nagyon-nagyon hiányzott.

Aztán 3 hónap alatt elmúlt, de még gondolok rá. Kedves kérdező megértelek, tudom milyen érzés.

2012. okt. 3. 11:50
 14/30 A kérdező kommentje:

:) igen, alig vártam én is, és most is a hat heteset! Te nem érezted úgy, hogy talán ő is?

Nem puhatolóztál egy kicsit??????

2012. okt. 3. 11:54
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem mertem közeledni felé, de bennem is felmerült, hogy esetleg hátha őis... de nem hiszem:)
2012. okt. 3. 12:00
 16/30 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogyha úgy lenne ahogyan én elgondolom, nem egy embert bántanánk meg. De mi van akkor, hogyha nem véletlen, hogy mi találkoztunk!
2012. okt. 3. 12:12
 17/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ő csak a pin@t látja benned, te vagy a munkája. Másrészt meg ő férfi, szóval nem kell női agyat képzelni neki, hogy jajj biztos tetszem neki csak nem meri megmondani...

Tessék. A Bunkó orvos nem jó, a kedves meg biztos szerelmes belé. Nők.

2012. okt. 3. 12:19
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet, hogy belém is szerelmesek az autók itt a szervízben?! :D
2012. okt. 3. 12:22
 19/30 A kérdező kommentje:
Vannak még csodák :)
2012. okt. 3. 12:31
 20/30 anonim ***** válasza:
És egyébként a férjedbe, akinek éppencsak pár hete szültél gyereket, belé már nem vagy szerelmes? Vagy vele mi a helyzet?
2012. okt. 3. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!