Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nincsenek fiú barátaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nincsenek fiú barátaim?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és nincsenek fiú barátaim, csak 1-2 haver! Egyszer volt egy nagyon jó fiú barátom! Legjobb barátomnak tekintettem, mindent elmondtam neki,és egyik este szerelmet vallott :S azóta nem merek a fiúkkal a barátkozni, pedig semmi olyan "jel"-et nem adtam neki... :S
2009. aug. 4. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez az eset, mindent megváltoztatott benned,talán félsz attól, hogy megint elvesztesz egy barátot, lehet, hogy próbálnak veled barátkozni a fiúk, de te ezt udvarlásnak tekinted.

És mi lenne, ha te kezdeményed egy beszélgetést egy szimpi fiúval akit már kissé ismersz és hátha lehetne belőle barátság.

De mindenesetre, ha úgy látod többnek gondolja a dolgot barátságnál időben jelezd neki a szándékaidat...

2009. aug. 4. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sincs lány barátom. Ha akarsz felvehetsz MSN-ew :)18/f
2009. aug. 4. 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de nem tudok neked privát e-mailt küldeni
2009. aug. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!