Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neketek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neketek mi a véleményetek a "mai" 13 évesekről?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 18:08
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
tied?
2012. dec. 9. 21:34
 22/26 anonim válasza:

Én 13 vagyok, mégsem mondanám magam annyira primitívnek, visszamaradottnak, mint az átlag ebben a korosztályban. Nem vagyok példagyerek, nem mondhatom, hogy pár év múlva nem fogok sem dohányozni, alkoholt fogyasztani, de még a drogozásról sem merek nyilatkozni, mert az ember kerülhet olyan helyzetekbe, hogy kipróbálja ezeket.

A természetem nem olyan vidám, mint a többségnek, de ennek meg családi háttere van.

Nem mindegyik 13 éves qrv@ vagy hasonlók, de persze ebben a században simán előfordulhatnak azok is...

Akárhogy is van, én érettebbnek érzem magam a koromnál, s büszke vagyok erre, bárki bármit mond.

13/L

2012. dec. 22. 19:56
 23/26 anonim ***** válasza:

#22-es,te a tükröm vagy.. :D

Nem mondom,hogy még nem cigiztem,nem ittam,nem próbáltam ki ezt-azt,hogy nincs barátom,hogy nem voltam még hajnali 3ig bulizni,mert ez mind hazugság lenne.

Az első háromnak a rossz társaság/családi háttér az oka.Barátommal nem azért vagyunk együtt mert "az tök menő"(szűz vagyok,és pár évig még így is marad.)

Az,hogy meddig vagyok kint,teljes mértékben szüleimen múlik.Ők megbíznak bennem,tudják hogy kikkel,-hol vagyok,ezért el mernek engedni.

Nem mindenre vagyok büszke,de ez van.Senki sem tökéletes.

2013. márc. 15. 16:49
 24/26 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok ..és szerintem nem a mi hibánk ha rosszak/hülyék vagyunk társadalom a hibás .. persze tuti mindenki le fog engem szólni de nem bánom .. véleményem mondtam el :)
2013. ápr. 6. 17:45
 25/26 anonim válasza:
13 évesen vagyok őszintén már több szeretnék lenni nem azért hogy lefeküdjek másokkal meg igyak meg drogozzak stb..de eggyáltalán nem szeretem a mostani életkorom ..olyan lassan telik . énis kipróbáltam a cigit mert persze szüleim tesóim is szívják .. igazából nem akartam de rámerőltették nahh akkor az volt az utolsó..és egyépként utálom ezt a világot legszivessebben elmenekülnék de nem azért mert nem vagyok boldog ..csak jobb lenne elszakadni a világtól inkább élnék állatokkal mint sokk hülye emberrel egy bolygón ... a 20 éveseknek más gyerekkoruk volt mint ami most van nekünk ..de akkor a világ is másvol..
2013. ápr. 6. 17:59
 26/26 anonim válasza:
Hát.14 éves vagyok,anya nem enged sehova,soha nem volt barátom,nem csókolóztam,piálni cigizni eszembe sem jutott.Kitűnő tanuló vagyok,vannak barátaim,és a szüleimmel is nagyon jóban vagyok.Szóval,ne általánosítsatok,legyetek szívesek.
2013. jún. 22. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!