Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 13 éves vagyok /nem rég óta,kb. pár napja/ és nem csinálok semmi olyat ami a mai 13 évesekre jellemző. Jó , mondjuk néha elhamarkodottan beszélek és megbánom , de semmi cigi, drog,és "az" a dolog..:) /direkt hagytam ki az alkoholt,mert némelyik finom,de nem iskolában és hétvégén iszok.. Hanem nyáron 1-2 és szilveszterkor szülőkkel!/
Ítéljetek el! 13/L
13/L
Megint ez "a mai 13 évesek" köszönjük, nem kérünk azokból a kritikákból, amiket mindenkire értenek!
Én teljesen olyan vagyok mint bármelyik lány!
Kedvenc időtöltésem az olvasás, és szeretek pizsibulit tartani, ahol társasozunk, filmet nézünk.Az iskolába teljesen szolidan öltözködöm, több rétegben.Volt egy "barátom" 5. osztályban, ami abból állt, hogy megdicsérte a ruhámat, és pedig az új táskáját, majd néha megfogta a kezem.Ennyi! Sohasem csókolóztam, és ami a legmerészebb tettem, az hogy elmentem 6 barátnőmmel moziba, 4 kor indulunk, 7-re otthon voltunk.Suliidőben 9 kor magamtól leoltom a lámpát, ha hazajöttem az iskolából 1,5-2 órát tanulok.NEM VAGYOK "STRÉBER", van humorom(mások szerint), vannak barátaim, és jól érzem magam a bőrömben!Nem facezek órákig! És ha azt gondoljátok hogy most beszél a "csúnya" lány, nem! Minden ismerősöm igy gondolkodik!
Bár én még csak 12 vagyok, nem szándékozok a közeljövőben drogozni (azt soha), cigizni (azt se fogok soha), barátot se szeretnék (mármint fiút), a szüzességemet meg főleg nem akarom elveszteni.
Sajnos ezzel nem minden hasonló korú lány van így...
akkor hordjatok le:
éjjel 11-ig vagyok este kinn
csólolózok
cigiztem
piáltam már.....
utolsó válaszoló engem is lehordhattok mert:
- 7 hónapja tartósnak mondható párkapcsolatban élek
- ittam már
- cigiztem már
- maradtam ki rock koncerten minden szülő nélkül reggel 5-ig
DE nem vagyok rossz tanulok anyáék bíznak bennem és mindent tudnak rólam :)
utolsó kérdező.korod?
nekem nem igazán tudják de gimibe járok egy 6 osztályosba...szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!