Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neketek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neketek mi a véleményetek a "mai" 13 évesekről?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 18:08
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%

Én 13 éves vagyok /nem rég óta,kb. pár napja/ és nem csinálok semmi olyat ami a mai 13 évesekre jellemző. Jó , mondjuk néha elhamarkodottan beszélek és megbánom , de semmi cigi, drog,és "az" a dolog..:) /direkt hagytam ki az alkoholt,mert némelyik finom,de nem iskolában és hétvégén iszok.. Hanem nyáron 1-2 és szilveszterkor szülőkkel!/

Ítéljetek el! 13/L

2012. okt. 5. 14:47
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Na látjátok vannak kivételek. Mint pl. a 11-es válaszoló. ;)
2012. okt. 5. 15:25
 13/26 anonim ***** válasza:
meg én
2012. okt. 6. 15:55
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Én is 13 éves vagyok, én se iszok, nem drogozok, és semmi erotikus dolgot nem csinálok. Vagyis van amikor megiszok egy korgy bort, sört, vagy pezsgőt, de anyumék poharábol csak, mert kiváncsi vagyok az ízére.... és nem is cigizek, nem is akarok... azért van amikor meggondolatlanulviselkedek, de megbánom. A suliban persze van hogy úgy viselkedek ahogy nem kéne, pl: fiuk elött cserélem le a nadrágom tornaóra elött mert lusta vagyok elmenni az öltözőbe, de hát a stramdon is ugyan ezt lássák. és legalább én bevallom magamnak, hogy néha nem a koromhoz méltóan viselkedek és olyankor probálok megváltozni kicst. És akkor van hogy a barátnőmmel kézenfogva ugrándozva megyünk a folyosón... erre meg azt mondják, hogy gyerekes. de szerintem ez nem gond, hogy ezt csináljuk, mert még gyerekek vagyunk. Vannak nálam sokkal nevetségesebbek is a suliban. Na meg nem panaszkodom naponta anyuméknak, hogy ilyen nadrág kell, meg olyan napszemüveg, csak ha tényleg kell. És nem nem maradok éjjel 12ig a városban, csak városnapokkor, de akkor szinte mindenki. Még mit írjak??? Vannak hibáim, de szerintem az emberek nagyrésze nem ugy viselkedik, akogy a korátol elvárják.
2012. okt. 8. 19:03
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

13/L

Megint ez "a mai 13 évesek" köszönjük, nem kérünk azokból a kritikákból, amiket mindenkire értenek!

Én teljesen olyan vagyok mint bármelyik lány!

Kedvenc időtöltésem az olvasás, és szeretek pizsibulit tartani, ahol társasozunk, filmet nézünk.Az iskolába teljesen szolidan öltözködöm, több rétegben.Volt egy "barátom" 5. osztályban, ami abból állt, hogy megdicsérte a ruhámat, és pedig az új táskáját, majd néha megfogta a kezem.Ennyi! Sohasem csókolóztam, és ami a legmerészebb tettem, az hogy elmentem 6 barátnőmmel moziba, 4 kor indulunk, 7-re otthon voltunk.Suliidőben 9 kor magamtól leoltom a lámpát, ha hazajöttem az iskolából 1,5-2 órát tanulok.NEM VAGYOK "STRÉBER", van humorom(mások szerint), vannak barátaim, és jól érzem magam a bőrömben!Nem facezek órákig! És ha azt gondoljátok hogy most beszél a "csúnya" lány, nem! Minden ismerősöm igy gondolkodik!

2012. nov. 23. 19:00
 16/26 anonim ***** válasza:

Bár én még csak 12 vagyok, nem szándékozok a közeljövőben drogozni (azt soha), cigizni (azt se fogok soha), barátot se szeretnék (mármint fiút), a szüzességemet meg főleg nem akarom elveszteni.

Sajnos ezzel nem minden hasonló korú lány van így...

2012. dec. 4. 12:35
 17/26 Dorcyy99 válasza:

akkor hordjatok le:

éjjel 11-ig vagyok este kinn

csólolózok

cigiztem

piáltam már.....

2012. dec. 4. 21:28
 18/26 anonim válasza:

utolsó válaszoló engem is lehordhattok mert:

- 7 hónapja tartósnak mondható párkapcsolatban élek

- ittam már

- cigiztem már

- maradtam ki rock koncerten minden szülő nélkül reggel 5-ig

DE nem vagyok rossz tanulok anyáék bíznak bennem és mindent tudnak rólam :)

2012. dec. 5. 21:47
 19/26 Dorcyy99 válasza:

utolsó kérdező.korod?

nekem nem igazán tudják de gimibe járok egy 6 osztályosba...szóval..

2012. dec. 6. 20:47
 20/26 anonim válasza:
14 leszek 1,5 hónap múlva :D
2012. dec. 9. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!