Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mondta már a pasitok, h dagadtak vagytok? Ez hogy esett neketek, hogy reagáltatok?
10 éves házasságunk alatt egyszer sem, pedig nem vagyok vékony. Mindig csinosnak tartott, még smink és kusza hajjal is.
Ha ilyet mondana, biztosan nagyon letört lennék, de biztosan eljárnék sportolni, és jobban figyelnék az étkezésre. Illetve megbeszélném vele mi zavarja, és találnánk rá módszert!
2,5 évig nem volt problémája velem, szépnek tartott, kivánatosnak. de most el kezdett edzeni, személyiedzővel, és már egyből nem vagyok jo neki.
nem vagyok dagadt, de tisztában vagyok azzal, h van egy kis felesleg. (160 cm, 57 kg)
Én igen,de nem durván,csak határozottan,úgyhogy meg se bántsam de érezze is.Az excsajom volt,sajnos pont emiatt is mentem szét vele,mert már nem kívántam mint nőt.
Velem is hasonló,hogy edzek már rég óta és azóta az igényeim is nagyon megnőttek az izommal együtt. :)
Én ezért is ismerkedek táncos,fitneszes csajokkal mert hasonló érdeklődés,hasonló elvárások,és ott nem lehetnek ilyen kellemetlen szituációk.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!