Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, mit tegyek?
41/53 A kérdező kommentje:
mert szerintem tök aranyos meg minden:D jó lehet másnak nem jön be...
Na, és hogy döntöttél, mit lépsz? :)
2009. aug. 4. 14:18
43/53 A kérdező kommentje:
Igazából még nem tudom:S Mert ha beszélnék ismerősökkel ők nem tudják hogy nekem tetszik a fiú és azt sem hogy tudom ki ő meg a nevét meg ilyenek xD szóval nem tudom:S
Akkor be kell avatnod őket az érzéseidről.
Ne félj! :)
2009. aug. 4. 15:01
45/53 anonim válasza:
Ohh... ez így nem megy, lányom. Persze, ha nem vallod be neki, akkor sose fog lépni, ha meg arra vársz, hogy ő lépjen, elszedik előled. -.- Persze, bevallani ciki, mert "lehet, hogy nem jövök be neki", de ha nincs egészséges önbizalmad, akkor ennyi. Ez egy matthelyzet, sehogy se tudsz lépni a korlátaid miatt.
2009. aug. 4. 23:13
Én nem írtam volna ki a koromat a helyedben. Lassan 18 leszel és úgy gondolkodsz mint egy 12 éves, vagy egy szellemileg elmaradott közel nagykorú. Másrészt Te aszerint választasz partnert, hogy másoknak mi a véleménye róla? Ha nem jön be másoknak, vagy nem tetszik nekik, akkor Neked sem kell? Szerintem kár kőrözni a srác körül, mert ha váltanad Veled néhány mondatot, hanyatt homlok menekülne. Ne haragudj, de várj még vagy tíz évet a pasizással, kb addigra éred el egy 18 éves gondolkodását.
2009. aug. 5. 06:32
47/53 A kérdező kommentje:
22.13:és akkor szerinted mit tegyek?!
6.32: nem aszerint választok más mit gondol róla!csak eszembe jutott hogy mit gondolnának ha vele járnék...na és mért menekülne ha beszélgetne velem??
jézusom. Miért nem lehet mindenkinek egyszerűen csak annyit mondani, hogy ismerkedjen a sráccal?!
2009. aug. 11. 11:27
Kérdező, te nagyon szerencsétlen vagy... Komolyan mi mondjuk meg, hogy pontosan mit tegyél? Te tényleg egy 10 éves szintjén állsz... Jött egy csomó jó válasz, hogy hogyan kezdhetnéd el, de neked nem elég, írjuk le minden lépésedet...
2009. aug. 11. 11:58
Kedves kérdező. Neked semmi sem jó? se az msn, se iwiw, se myvip, egyszóval semmilyen netes dolog. A másik meg nem jó, ha ismerősön keresztül kérdezgetsz mert "jaj vajon mit gondolnának rólam, ha összejönnék vele". ÚÚÚRISTEN!!!!! Szerinted mit gondolnának? És különben is kit érdekel?? Ha neked tetszik másnak mi köze hozzá???
A másik meg... Ha ennyi korlátod van és semmi se jó amit mi mondunk válaszolók akkor menj oda a sráchoz szólítsd le azt szevasz. Ez se jó, mert nem ismered? akkor majd ha leszólítod megfogod ismerni. Ne legyél már ennyire szerencsétlen könyörgök.
2009. aug. 11. 12:34
Kapcsolódó kérdések: