Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú tőzsdézik? Bejön nektek?
igen, valszínű fiú nem fog tőzsdézni. testvérem bróker és nagyon kemény a munkája. 3 kapcsolata ment rá, folyton az árfolyamokat lesi. szerintem nagyon gáz.
más esetben meg intelligens, de hogy valaki elérjen egy minimum szintet a tőzsdén minimum 30évesnek kell lennie 10éves tapasztalattal.
lehet kaszálni de még nagyobbat bukni. Nagyobb esélye van egy hozzá nem értőnek pókerezni mint tőzsdézni. Pl ami a múlt ősszel volt, hogy a nestle árfolyamai zuhantak mert délafrikában polgárháború volt. Aki ezt tudta vett egy csomó részvényt tél elején mert most elég szép haszon van belőle. nos kérdezem én, tudja-e az a fiú, hogy mi az összefüggés egy afrikai polgárháború és a nestlé részványei közt? Valszínű, hogy nem. Így egy tőzsdéző fiú egy újgazdag lúzer lehet. Tehát nem jön be :). 35év kor alatt csak broker asszisztens aki 1-2 részvényt figyel többet nem. Picit értek hozzá mert ezt tanulom 5éve.
29/L
ehh. nem tudom, én inkább azt szeretném, ha a barátomnak biztos állása lenne, nem pedig ilyen lutri. mellékdologként csinálhatja, de akkor legyen erre egy félretett pénze, és ne nyúljon hozzá a többi tartalékához, mert ilyen dolgokban nagyon könnyen mániákussá lehet válni, és nagyon könnyen el lehet idegesen veszíteni az összes pénzt.
szóval nem, nekem nem jönne be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!