Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú tőzsdézik? Bejön nektek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 12:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

puhapocsű "haverszerint tuti" hosszútávú befektetés? :D

daytrade a nyerő... napi szinten haza lehet vinni a minimálbért

2012. márc. 3. 13:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Ismertem par ilyet, mindegyik CSAKIS a munkajanak es a penznek elt, idegileg romokban hevert es labilis volt a lelkivilaga. Egyikük drogfüggö is volt, a stresszes emberek között ez gyakori. Ezek alapjan nem jön be, biztos van köztük is kivetel, mert mindenhol van, de en ezt az oldalat lattam, es nem egy embert ismertem. (Volt, akinek tulajdonkeppen a csaladi elete tört apro szilankokra...)

Ez tipikusan az a helyzet, amikor a penz rohadtul nem boldogit...

22/L

2012. márc. 3. 13:47
 13/18 A kérdező kommentje:

Azért az komoly, hogy semmit se írtam magamról, se kort, se időt, hogy mióta csinálom, de a többség szemében valami tinédzser újgazdag gyökér vagy, aki apuci pénzét mindenféle haveri tanácsok alapján pakolgatja a tőzsdén.

A legviccesebb, hogy az összes pontban tévedtetek.

2012. márc. 3. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem jön be.

24N

2012. márc. 3. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Elolvastam ketszer is a kommenteket es nekem ugy tunik, hogy mindenki altalanossagban valaszolt a kerdesre, nem pedig szemelyesen rolad irt velemenyt, ugyhogy slow down, man!
2012. márc. 3. 14:02
 16/18 A kérdező kommentje:

"valszínű fiú nem fog tőzsdézni."

"minimum 30évesnek kell lennie 10éves tapasztalattal."

"Így egy tőzsdéző fiú egy újgazdag lúzer lehet."

"puhapocsű "haverszerint tuti" hosszútávú befektetés? :D "

Szóval nem tudom miről beszélsz.

2012. márc. 3. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:

a válaszolók azt írták, hogy mit gondolnak rögtön, mi az, ami eszükbe jut, ha azt hallják, hogy egy pasi tőzsdézik, nem azt, hogy te milyen lehetsz. ez nem ellened ment, hanem bárki kérdezné, mindenki ezt válaszolná, mert ezek az előítéleteink.

ha meg nem bírod a negatív választ, akkor ne tegyél fel kérdést. ez viszont direktbe neked szólt ;)

2012. márc. 3. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi bajom lenne vele?

Szerintem vonzó dolog, ha valaki tud bánni a pénzzel. Abba hülyülnék bele, ha mindent elcseszne, amiért például én is megdolgoztam, de ha erről nincs szó, akkor nem értem miért jelentene ez problémát.

2012. márc. 3. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!