Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj annyira, hogy tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj annyira, hogy tőlem csúnyább fiúknak is van párja, csak engem nem tud egy lány sem tiszta szívből szeretni?

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok most keseredve, láttam egy csúnya fiút, ha neki lett ilyen szép barátnője, akkor nekem miért nem jön össze még egy csúnyácska lány sem? Sajnos eléggé érzékeny, érzelmes fiú vagyok és tényleg fáj. :(

2012. szept. 30. 16:56
1 2 3
 21/24 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
gondolom naprakész informátoraid lehetnek hogy ezt szűrted le...szörnyű egy ember lehetsz
2012. okt. 1. 18:56
 22/24 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
az irigyet a kérdezőre értettem :D
2012. okt. 1. 18:57
 23/24 anonim ***** válasza:
nemvagy egyedül :D velem is ezvan...
2012. okt. 6. 19:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Neked kell keresned a lányokat, odamenni hozzájuk, ismerkedni stb. nem fordítva, és igen igaz hogy sok lány mondja hogy érzelmes pasi kell stb. DE az egyáltalán nem úgy megy hogy találkoztok, meglátod először, ömlengsz és előadod mekkora romantikus csöpögős fazon vagy, meg hogy mennyire kell neked, hanem megmutatod mennyire jó fej tudsz lenni. Megmondom neked, ha nem illetek össze, mert nem pendültök egy húron, nincs egy közös témátok, nem fér össze a stílusotok meg a személyiségetek (ami akár baj, akár nem, kell hogy legyen) akkor nem fog összejönni vagy sokáig működni, ha netán mégis összejönne. Attól még az a lány lehet hogy szereti a romantikus pasikat akik tudnak érzékenyek lenni, de nem benned keresi, hanem egy olyanban aki azért valamilyen lelki vagy másfajta támaszt tud neki nyújtani. Ha te érzékenyebb vagy mint a lány, az néha működik, de egy lány általában támaszt, védelmet és biztonságot keres. Amúgy meg hódíts a humoroddal, a stílusoddal, egyéniségeddel, ezt csak akkor tudod elérni ha előbb te elfogadod magad olyannak amilyen vagy, és nem arra törekedsz, hogy megfelelj, hanem hogy elfogadtasd másokkal azt aki te vagy. Ne az érdekeljen, hogy ki gondol rólad rosszat, mindenkinek vannak hibái és ezt úgy próbálják egyesek elfedni hogy másokban keresik a hibát. Ennek ne dőlj be, mindenkit lehet valamiért utálni, de ugyanúgy szeretni is. Azt tartsd szem előtt, hogy akármit csinálsz (sajnos vagy nem sajnos, döntsd el) mindig lesznek olyanok, akik utálni fognak miatta, és olyanok is akik pont ezt fogják benned szeretni, szóval csak légy önmagad, ne érdekeljenek azok akik rosszat mondanak, mert mindenki akkor a legszebb és a legjobb mikor önmaga.
2012. dec. 3. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!