Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj annyira, hogy tőlem csúnyább fiúknak is van párja, csak engem nem tud egy lány sem tiszta szívből szeretni?
persze, kivételek mindig vannak :D
nyilván az se ha kőből van a pasi, de van egy határ... nekem pl. ez már sok, amit itt a kérdező produkál :)
ma 17:29
Mert fogalmad sincs milyen éveken keresztül szerelem, szeret, pár nélkül élned és nem is lehetsz valami érző lélek.
A lányok álszentek, önteltek és anyagiasak. Vetítenek itt hogy romantikus, érzelmes pasi, jajj blab-blab-blab, aztán mégis annak rakják szét mindig, aki tele van zsetonnal és van királyos sportkocsija.
Kérdező! Ez a módszer eddig mindig bevált, ha jó csajéééé kell, tegyél szert sok lóvéra, és fekete Bömösre! Be FOG válni, hidd el!
16:57, te meg terítsd már másutt az összeesküvés-elméleteidet...
"Azt hisze erre mondják, hogy HISZTIS PITSA"
lehetne akár HISZTIS PISTA is. amúgy irigy vagy. utolsó te meg reménytelen. gyorstalpaló az ilyeneknek: NŐ keres FÉRFIT. a férfi nem utálja a nőket, és nem bőg orrba-szájjba. a két véglet a kérdező és az előttem szóló remekül körbeöleli a normális férfit. kettőtökből talán lehetne gyúrni egy normálisat addig maradtok mindketten szánalmasak.
23/FÉRFIBA*DMEG
Na 17:35, te se vagy egy matyóhímzés, ha már itt tartunk. Nincs lóvé, nincs verda, fáj az igazság?
Szegény :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!