Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én hibám volt vagy inkább a lányé?
Figyelt kérdés
Buliban voltam, egy lány barátommal, aki előző nap szakított a pasijával, aki szintén haverom. Egész este rossz kedve volt és egyszer csak odajött hozzám hogy megöleljen. Mivel sajnáltam, ezért gondoltam hagyom, mert hát egy ölelés az semmi. De egyszer csak lesmárolt és mivel nagyon ittas állapotban voltunk, ezért én hagytam ezt. Nem érzek semmit a csaj iránt, egyszerűen azért csináltam ezt, mert sajnáltam és nem tudtam hirtelen mit csináljak. Tudom hogy hülyeség volt, mert hát most szakított a pasijával aki a haverom és ez elég nagy szemétség volt tőlem. Én vagyok a hibás és megérdemlem hogy a volt pasija, aki haverom orrba verjen, igaz?2012. szept. 30. 15:18
1/10 anonim válasza:
Mindeketten hibásak vagytok, de szerintem a lány sem goldolta komolyan... (Tök olyan, mintha az én sztorim lenne, a lány helyében, ugyanez volt velem tegnap.)
18L
2/10 anonim válasza:
Ennek semmi értelme:))) Miért verne orra??? egy csajért neméri összeveszni.
3/10 A kérdező kommentje:
Budapesti vagy? mert akkor lehet hogy te vagy az a lány...
2012. szept. 30. 15:22
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor nézd más szemszögből a dolgot második válaszoló. Ha szakítana veled a barátnőd és másnap egyik haveroddal smárolna, mit éreznél?
2012. szept. 30. 15:24
6/10 A kérdező kommentje:
Attól még nem biztos hogy pont te voltál az. :)
2012. szept. 30. 15:35
7/10 anonim válasza:
Elég kicsi rá az esély, de nem is ez a fontos. Lánnyal amúgy beszéltél azóta?
8/10 A kérdező kommentje:
Persze. De meg sem említettük ezt a tegnapi dolgot. Tudom hogy nem akar semmit tőlem, meg én úgyis csak barát ként tekintek rá.
2012. szept. 30. 15:38
9/10 anonim válasza:
Mind a ketten hibasok vagytok.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szarul érzem magam hogy ezt tettem. :(
2012. szept. 30. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!