Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy egy ronda, alacsony, vékony alkatú fiú megtetszen egy szép, vonzó lánynak?
Válaszolók!Az is lehetséges hogy a kérdező valójában egy nagyon cuki és helyes fiú,csak nincs önbizalma:D
Amúgy a kérdésre válaszolva simán lehetséges.Rengeteg olyat láttam már hogy egy csúnyább és egy szebb fiú/lány össze jöttek és sokáig együtt voltak.
Az ilyesmi csak akkor függ a külsőtől ha egy kis b@aszást akar egyik vagy mindkét fél,ha tényleg kedvel az adott személy és komolyan érdeklődik irántad akkor pont hogy lesz@rja hogy nézel ki.
"...ha valaki beleszeret egy fiúba onnantól már nem érdekli hogy néz ki."
Ez nem a humor kategória :P
Én is ronda, alacsony, vékony srác vagyok. Hányszor hittem már azt, h tetszem egy szép lánynak, és mindig csalódnom kellett. Később azt hittem párszor, h egy kevésbé szép lánynak tetszem, és akkor is mindig csalódtam. Ha nem nézel ki jól, egyetlen lánynál sincs esélyed, a szépeknél pedig különösen nincs.
NEM nem ÉS NEM!
Hányszor kell még elmondani nektek?
Rondánakszülettetek éskész .
ezvan!
Kérdező, miért akarsz Te szép lányt magadnak, ha Te sem vagy az?Hm?
Azt várod el el egy lánytól, hogy tolerálja az előnytelen külsődet.Mivel tudod ezt kompenzálni?Vagy csak szerinted a nők elégedjenek meg egy csúnya pasival is, nektek pedig a szép látvány jár ?!
"NEM nem ÉS NEM!
Hányszor kell még elmondani nektek?
Rondánakszülettetek éskész .
ezvan!
Kérdező, miért akarsz Te szép lányt magadnak, ha Te sem vagy az?Hm?
Azt várod el el egy lánytól, hogy tolerálja az előnytelen külsődet.Mivel tudod ezt kompenzálni?Vagy csak szerinted a nők elégedjenek meg egy csúnya pasival is, nektek pedig a szép látvány jár ?!"
Hát látom van itt jó pár fa...fej válaszadó,szard le őket lehet pont ezek a válaszolók a csúnyák,krumpli orr ragyás fej :D :D :D
De amúgy meg a szépség relatív dolog,mindenkinek más a szép,és sokszor nem az fogja meg a lányokat hanem a sok pénz tisztelet a kivételnek,próbálkozz be a lánynál sokat nem veszíthetsz,ha ő nem akkor vannak még sokan,és fel a fejjel ahogy mondtam a szépség és a csúnyaság relatív dolog
Sok szerencsét!
Egy kérdés:
Mi a f@szért kellenek mindenkinek szép lányok???Nekem a szép lányokról csak az agyonsminkelt,pusztulási festett hajú,tangában járó szűzkrvák jutnak eszembe.Mert ebben az országban ezt nevezik "szépnek".
Teljesen egyet értek a #11-es válaszolóval,ne a dögös pcsákat hajkurásszátok hanem a normális,csendes,vagy esetleg(mostfigyelj)fiúsabb lányokat.Ezek általában tényleg a rockerek között bújnak meg,és fura,de gyakran nagyon jól néznek ki(mármint tényleg szépek,nem azon a krvás módon hanem azon a "nemérdekel hány lyuk van a kib@szott harisnyámon akkorisfelveszem" értelemben)
#13 neked meg lehet hogy végig volt egy titkos szerelmed aki oda volt érted,csak te nem vetted észre mert a szép lányok kegyeit kerested,vagy túlságosan el voltál foglalva azzal hogy te mily szerencsétlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!