Lehetséges, hogy alacsony a progeszteron szintem?
első vagyok. nekem nem vettek vért, a nődokinak elmondtam a panaszaim és ezt adta
Igen, én is úgy gondolom, hogy bizonyos időszakban lehet csak megállapítani, hogy van-e progeszteron hiány. Ezért is fura nekem, hogy amikor itt (Anglia) csináltak laborvizsgálatot, csak azt mondták, hogy rendben van, normális, de semmi konkrétat nem tudok, hogy milyen hormonokat néztek, vagy milyen érték volt... Fura.
Megnéztem a hüvelytablettát, amit belinkeltél, lehet hogy nekem is ilyenre lesz szükség. Majd meglátjuk, mit mutat az otthoni laboreredmény. Bár nem tudom még hogy két hónap múlva éppen a ciklusom melyik időszakában leszek, amikor el tudok menni vizsgálatra, mivel nem pontosak a ciklusom... de majd meglátjuk. Köszi a válaszokat. :)
Kaptam választ: "Orvoshoz kellene fordulnia, de figyelemmel kellene lennie arra, hogy ne csak doktor legyen kedves Tünde. Látatlanban sajnos nem tudok Önnek segíteni. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
Hát ezzel nem mentem sokra. Mindenestre neked köszönöm a tippet! :)
Ez annyit jelent, hogy ez vszínűleg probléma, amit kezelni kellene, de ehhez olyan doktor kell, aki "orvos".
Mármint arra céloz, hogy hozzáértőbb orvost kellene felkeresned, mert eddig úgy néz ki, csak olyanokkal találkoztál, akik vették a diplomájukat..
Egyébként ha kicsit részletesebb választ szeretnél, akkor esetleg a másik nődokinak írj az oldalon, dr. Lázár Erikának. Ő sokkal részletesebben le szokta írni a dolgokat, mint Hamvas:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!