Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy alacsony a...

Lehetséges, hogy alacsony a progeszteron szintem?

Figyelt kérdés
Folyamatosan barnás, pecsételő vérzésem van, minden menstruáció előtt, kb egy hétig, néha tovább is. Majd amikor rendesen megjön, 4-5 napig tart. Szóval gyakorlatilag két hétig vérzek, az utóbbi időben szédültem is amikor megjött rendesen. A ciklusaim nem szabályosak, általában 30-35 naposak. Voltam már több vizsgálaton, elméletileg a hormonjaimat rendben találták. Voltam hüvelyi ultrahangon, szedettek velem 6 hónapig fogamzásgátlót, de az sem segített, annyi volt a különbség, hogy akkor nem a mensturációt megelőző napokban véreztem, hanem kb 14. nap körül. De akkor is több napig. Mellette híztam, és iszonyatos hangulat ingadozásaim voltak. Külföldön vagyok, itt nem adtak nekem semmit a laboreredményről, csak annyit mondtak, hogy normális. Nem tudom az értékeket, de nekem fura, mert elvileg a progeszteron szint függ attól hogy a ciklus melyik felében vettek vért, nem? Hogy mondhatják rá, hogy normális, ha azt sem kérdezték meg, hogy épp menstruálok-e, vagy a ciklus hanyadik napján vagyok? A szédülés miatt a vasamat is nézték, de az szintén rendben volt. Szóval elvileg minden jó, minden normális. De mégsem derült ki, hogy mitől vérzek két hétig. Ami szerintem abnormális, és nekem elég kellemetlen is. Két hónap múlva készülök haza, Magyarországra, találtam már magánlabort, ahova el akarok menni. Nem szültem még, 3-4 év múlva tervezünk babát, a tüneteim miatt érdekelne, hogy tényleg ez lehet-e a bajom. Volt ilyen másnak is, vélemény, tapasztalat? 28/N

2012. ápr. 16. 10:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem termelődik elég progeszteron
2016. márc. 31. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Van rá vlmilyen gyógyszer - szakorvos tudja megmondani
2016. márc. 31. 11:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Méhnyálkahártya vastagság mennyi?

Lehet segítene egy eü. kaparás

2016. márc. 31. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!