Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogadják el a kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadják el a kis mellű nők magukat?

Figyelt kérdés

Nekem is nagyon kicsi a mellem.

Volt már pár barátom, akikről eleinte azt hittem, zavarja majd őket,mert előtte nagyobb mellű barátnőjük volt. De aztán tévedtem. És ez nem egyszer fordult már elő.

egyiknek sem volt vele baja. Sőt!

ezekkel a tapasztalatokkal mégis azt látom, h rengeteg kis mellű lány nagyobbat akar, mert az jobban tetszik a férfiaknak!

Miért van ez?

2009. aug. 3. 19:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

azért akarnak nagyobbakat,mert azt HISZIK,h. úgy majd jobban bejönnek a férfiaknak

de ha valakinek tetszel,mert belsőleg jó ember vagy,akkor nem a melledet fogja nézni :]

2009. aug. 3. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem azért akarnak nagyobbat, hogy a pasiknak tetszeddjenek, hanem saját maguknak. Az önbizalmukkal van hatalmas baj, és azt látják, hogy a modelljeink nagy csöcsökkel sprintelgetnek a kifutókon.

Részemről én is jobb szeretem a kis melleket.:)

-ReapeR-23/F

2009. aug. 3. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:

szia!

nekem sincsen sajna túl nagy, sőt (75B) és én se szeretem h ekkora! Valljuk be, nem is biztos h azért nem szeretjük mert h a pasiknak nem tetszene, hanem mi akarunk nagyobbat mert féltékenyek vagyunk! Az én barátom is imád így, de mégis nagyobbat akarok mert körülöttem mindenkinek nagyobb és én is irigy vagyok!

Hát sztem ez a magyarázat!

2009. aug. 3. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
jah egyébként 19/L
2009. aug. 3. 19:54
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

nekem is kis melleim vannak,és megvagyok velük elégedve,régebben el voltam keseredve hogy kis melleim vannak..de most semmi pénzért sem kellene nagyobb :)

21L

2009. aug. 3. 20:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem 75/a-s a mellem és sokszor úgy érzem,h 1-2 ruha sokkal jobban állna ha nagyobb lenne a mellem,irigykedem ha másnak közepesen nagy,szép,formás melle van.Kíváncsi lennék a fogására,mert az enyémet nem igazán lehet fogdosni,mert leginkább egy szúnyogcsípéshez hasonlít.Ha én hiányolom az iazi "mell-érzést" ,akkor nem tudom elhinni,h a barátomnak nem hiányzik.Persze Ő azt mondja,h imádja és tökéletes,de ettől függetlenül jól megnézi a nagymellű nőket az utcán.Olyan mintha bele lenne kódolva a férfiakba ez,belénk pedig a hiúság...bizony-bizony,árt az önbizalomnak lássuk be.Viszont az nem kéne,h fájjon a hátam a több kilós csöcseimtől,meg a bokámig lógjon később....
2009. aug. 3. 22:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, hogy miért nem fogadják el kis cicivel magukat a lányok/nők! Én fiú vagyok, és nekem nem számít a cici mérete, de azért túl nagy ne legyen!!! A legfontosabb a természetesség, akármekkora is a cici!
2009. aug. 4. 07:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen gyűlölöm hogy kicsik a melleim.Eddig persze egy barátomank sem volt vele baja de engem nagyon zavarhogy csak 75/Bs a méretem.A mostani páromnak eddig csak nagy mellű barátnői voltak és azt mondja hogy imádja hogy nekem csak ekkorák de akkor is zavar.Még levetkőzni sem szeretek a barátom előtt.De érdekes módon lányok előtt nem zavar legyen akármekkora melle.Ja és hozzáteszem hogy szinte minden barátnőm 90-es melltartót hort:S:D
2009. aug. 4. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért érezzük így mert akár hol vagyunk és pasik is vannak a társaságban mindig csak azt lehet hallani, hogy ó mekkora melle van, de meg ..sznám. De szerintem a pasik a kicsike melleket részesítik inkább előnyben mert az nem lóg meg ilyenek. Persze vannak kivételek. Nekem is kicsike mellem van. De engem már nem zavar. Ha tetszem vkinek akkor az nem a mell méretem alapján fogja eldönteni hogy járna-e velem vagy sem:) 21/L
2009. aug. 5. 02:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem 80B, és lehet, hogy telhetetlen vagyok, de sokszor elfog az a bizonyos "miért-érzés", mikor látom, hogy a 14 éves, nálam sokkal fiatalabb kislányok 90B-ket hordanak... :S
2009. aug. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!