Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt tapasztalt férfiak? Választ keresek.
Adott szitu:
Van egy nő, akivel váltottatok 1-2 szót, de csak pár hete van a közeletekben.
A nő keresi a tekinteteted, ha lát, néz a szemedbe mélyen, de nem szól semmit.
Ha viszonozzátok, ti is a nő szemébe néztek, de szavak nélkül, az tekinthető jelnek?
De nincs mosoly, vagy kacsintás, csak komolyan néztek a nőre.
Volt olyan, hogy mentem vele szembe, megláttam, láttam, hogy felém néz, de nem szóltem, mentem tovább.
Egyszer összefutottunk a bejáratnál és kedvesen rámmosolygott, egyedül voltam, azóta sem tette, bár hülye voltam, hirtelen nem volt időm viszonozni.
Volt, hogy néztem őt távolról, és azt láttam pár alkalommal, hogy ő is néz felém.
Lehet csak véletlen kaptam el a nézését, de úgy éreztem egymást nézzük.
Tudom, hogy ez nem valami sok információ, de mit gondoltok?
Helló!
Én elég tapasztalt vagyok,és vágom,mi a szitu. Voltam én is így lánnyal.
Az a lényeg,h valamennyire megismert téged,és vágja,h ki vagy. Ezek a nézések,ne m véletlenek, szinte biztos,hogy tetszel neki,hogy felfigyelt rád. Mivel látásból ismeritek egymást,cseppet sem zavartatja magát,így szenvtelenül bámul téged,és te is őt,megvan a közös vonzalom. Valszeg az lenne a következő lépés,h elkezdjetek valamiről beszélgetni. Nyilván te egy zárkózottabb,csendesebb lány vagy,aki csak néhány barátnőjével beszél. Ő meg biztos,valami vagányabb csávó,akinek egy csomó haverja van,és így sokakkal beszélget. De hogy tetszel neki,az tuti. Valahogy el kéne érned,h találkozzatok kettesben,h tudjatok beszélni. ;)
Egyikőnk sem egy nagyszájú, vagány ember típus.
Mindketten komoly, inkább csendesebb fajták vagyunk.
Érett, férfias a külseje és nagyon intelligens, ez vonz engem annyira. Nem egy diszkós kisfiú. :)
Elkée dönteni, hogy mit kérdezel és mit is szeretnél megtudni, de az sem ártana ha tisztában lennél a saját nemeddel.
A kérdésben nőről beszélsz, miközben #5-nél érett, férfias kinézetről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!