Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt tapasztalt férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt tapasztalt férfiak? Választ keresek.

Figyelt kérdés

Adott szitu:

Van egy nő, akivel váltottatok 1-2 szót, de csak pár hete van a közeletekben.

A nő keresi a tekinteteted, ha lát, néz a szemedbe mélyen, de nem szól semmit.

Ha viszonozzátok, ti is a nő szemébe néztek, de szavak nélkül, az tekinthető jelnek?

De nincs mosoly, vagy kacsintás, csak komolyan néztek a nőre.

Volt olyan, hogy mentem vele szembe, megláttam, láttam, hogy felém néz, de nem szóltem, mentem tovább.

Egyszer összefutottunk a bejáratnál és kedvesen rámmosolygott, egyedül voltam, azóta sem tette, bár hülye voltam, hirtelen nem volt időm viszonozni.

Volt, hogy néztem őt távolról, és azt láttam pár alkalommal, hogy ő is néz felém.

Lehet csak véletlen kaptam el a nézését, de úgy éreztem egymást nézzük.

Tudom, hogy ez nem valami sok információ, de mit gondoltok?

2012. szept. 30. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy épp itt az ideje beszélned vele :)
2012. szept. 30. 10:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondolod, hogy tetszem neki én is? Nekem nagyon bejön a karaktere.
2012. szept. 30. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Helló!

Én elég tapasztalt vagyok,és vágom,mi a szitu. Voltam én is így lánnyal.

Az a lényeg,h valamennyire megismert téged,és vágja,h ki vagy. Ezek a nézések,ne m véletlenek, szinte biztos,hogy tetszel neki,hogy felfigyelt rád. Mivel látásból ismeritek egymást,cseppet sem zavartatja magát,így szenvtelenül bámul téged,és te is őt,megvan a közös vonzalom. Valszeg az lenne a következő lépés,h elkezdjetek valamiről beszélgetni. Nyilván te egy zárkózottabb,csendesebb lány vagy,aki csak néhány barátnőjével beszél. Ő meg biztos,valami vagányabb csávó,akinek egy csomó haverja van,és így sokakkal beszélget. De hogy tetszel neki,az tuti. Valahogy el kéne érned,h találkozzatok kettesben,h tudjatok beszélni. ;)

2012. szept. 30. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
csak úgy kíváncsiságból, mi tetszik a karakterében? milyen ember?
2012. szept. 30. 11:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyikőnk sem egy nagyszájú, vagány ember típus.

Mindketten komoly, inkább csendesebb fajták vagyunk.

Érett, férfias a külseje és nagyon intelligens, ez vonz engem annyira. Nem egy diszkós kisfiú. :)

2012. szept. 30. 11:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Meg igazából, amikor ide kerültem pár hete, ő szólított le engem egy dologgal kapcsolatban, de nem tudtam neki segíteni. Azóta valahogy felfigyeltem rá, vonza a tekintetemet, nem is tudom ezt kifejezni jobban.
2012. szept. 30. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem is tetszel neki,tuti.csak nem mer kezdeményezni.félénk.beszélj vele sürübben és kacérkodj vele finoman.fel fog bátorodni.és a tiéd lesz.
2012. szept. 30. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Elkée dönteni, hogy mit kérdezel és mit is szeretnél megtudni, de az sem ártana ha tisztában lennél a saját nemeddel.

A kérdésben nőről beszélsz, miközben #5-nél érett, férfias kinézetről beszélsz?

2012. szept. 30. 11:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nyilvánvaló vol, hogy a helyzetet írtam le, és eddig mind a négy embernek sikerült értelmezni. :)
2012. szept. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!