Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most kívánhatnál magad mellé egy személyt, aki úgy nézne ki, amilyennek akarnád, milyen lenne?
Utolsó: Neked is kívánom, hogy jobb legyen a helyzet! :/ Én is voltam már úgy, mint Te, tudom, milyen...
Utolsó előtti: ha 18-55-ig kérdezed, valószínűleg sokkal de sokkal idősebb vagy, mint én. Amúgy meg örülök, hogy van olyan pasi itt, amilyet leírtam. :D Átlagos (mondjuk ez relatív...) testalkatú, középmagas vagyok, kék szemem és hosszú barna hajam van. :)
Ne is mondd!
Egészen megvadítassz.
Apró hibám van, mert valójában inkább zöld a szemem, de a többi stimmel
30 múltam
190/88
Gyengédnek csak a kutyámhoz tudok már 2 éve lenni, mert eddig állandóan külföldre jártam, most jöttem haza, talán végleg.
Aztán meg a szokásos probléma, hogy aki tetszene, az már foglalt
Mi a szösz, ez társkereső portál?
Szóval akkor fickó kimegyünk és lerendezzük?
Különben csak azért írtam az 55 öt, hogy biztosan összejöjjünk.
Egyszerűen kedvességből és udvariasságból.
Ne hallgass a zöld szeműre, ismerem, büdös a lába, vagy hasonló. Azért menekülnek már 2 éve előle a csajok
Az a szegény blöki swm bírja sokáig a szagát.
Számomra az ideális feleség: 90/60/90.
90 éves, 60 fokos láza van, és 90 millió dollárja :D
90/60/90
A 3-at kihagytad.
3 szobalánnyal, egy szöszi bögyös, egy barna csábos, meg egy vörös tüzeske...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!