Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most kívánhatnál magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most kívánhatnál magad mellé egy személyt, aki úgy nézne ki, amilyennek akarnád, milyen lenne?

Figyelt kérdés
Én azt szeretném, ha magas lenne, barna/fekete hajú, barna szemű, enyhén borostás és sportos. :))
2012. szept. 28. 19:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsó: Neked is kívánom, hogy jobb legyen a helyzet! :/ Én is voltam már úgy, mint Te, tudom, milyen...

Utolsó előtti: ha 18-55-ig kérdezed, valószínűleg sokkal de sokkal idősebb vagy, mint én. Amúgy meg örülök, hogy van olyan pasi itt, amilyet leírtam. :D Átlagos (mondjuk ez relatív...) testalkatú, középmagas vagyok, kék szemem és hosszú barna hajam van. :)

2012. szept. 28. 20:18
 12/19 anonim válasza:

Ne is mondd!

Egészen megvadítassz.

Apró hibám van, mert valójában inkább zöld a szemem, de a többi stimmel

2012. szept. 28. 20:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Az is szép tud lenni. :-D Hány éves vagy?
2012. szept. 28. 20:36
 14/19 anonim válasza:

30 múltam

190/88

Gyengédnek csak a kutyámhoz tudok már 2 éve lenni, mert eddig állandóan külföldre jártam, most jöttem haza, talán végleg.

Aztán meg a szokásos probléma, hogy aki tetszene, az már foglalt

2012. szept. 28. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Mi a szösz, ez társkereső portál?

Szóval akkor fickó kimegyünk és lerendezzük?

Különben csak azért írtam az 55 öt, hogy biztosan összejöjjünk.

Egyszerűen kedvességből és udvariasságból.

Ne hallgass a zöld szeműre, ismerem, büdös a lába, vagy hasonló. Azért menekülnek már 2 éve előle a csajok

Az a szegény blöki swm bírja sokáig a szagát.

2012. szept. 28. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Kb. 175 cm magas, sportos testalkat, sötétbarna félhosszú hullámos haj, naagy kék szemek, borosta (bár az már inkább szakállnak mondható) Szóval egy konkrét személyre gondolok én is hmm... de szintén elég messze van =(
2012. szept. 28. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy fejjel kisebb nálam,szőke,zöld szemű,vékony és Viviennek hívják <3
2012. szept. 28. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Számomra az ideális feleség: 90/60/90.

90 éves, 60 fokos láza van, és 90 millió dollárja :D

2012. szept. 28. 23:04
 19/19 anonim válasza:

90/60/90

A 3-at kihagytad.

3 szobalánnyal, egy szöszi bögyös, egy barna csábos, meg egy vörös tüzeske...

2012. szept. 29. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!