Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk mért lesznek azonnal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mért lesznek azonnal "szerelmesek" a neten megismert lányokba?

Figyelt kérdés
jó.. nem szerelmes de ők már azonnal jajj járjunk ,talákozzunk, hány gyereket szeretnél. mért ilyenek? és bocsánat nem minden fiú csak nagyon sokan! :D

2012. szept. 28. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nemtom én "szagra" bukok,már tudat alatt eldől

egyébként nagyon jó a szimatom

2012. szept. 28. 18:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. :D
2012. szept. 28. 20:06
 13/16 A kérdező kommentje:
hát senki se adott rá rendes választ úgyhogy nem hiszem hogy megfogjuk tudni :s
2012. szept. 28. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Érdekes. Én fél éve voltam ilyen fiú, aki minden lányba bele tudott szeretni, aki esélyt adott neki és naponta keresett, azt mutatta, hogy lehet köztünk valami tartós, nem azokra a lányokra célzok, akikért nekem kellett teperni, hanem, akik tényleg maguktól napi szinten kerestek. Na, akkor simán elképzeltem, hogy m majd járunk, meg végre egy lány, akinek így is kellek, csúnya, csendes, félénk fiúként, szűz vesztesként.

Erre végül csak csalódtam egy csomót a lányokban, az a lány is elhagyott egy srácért, aztán már sosem írt rám, aztán történ még sok minden lányokkal, amitől ráébredtem, hogy ritka a rendes lány, aki megérdemli a szeretetemet, szerelmemet, így mára ott tartok, hogy kicsit durván hangzik, de egy lányban sem látom a jót, csak ismerkedem és úgymond a szexre hajtok, de persze titkon remélem, hogy talán ő más lány lesz, mint a többi, de már nem tudnék egy lányba sem beleszeretni úgy, mint fél éve. Most már a szerelem helyett a szex lett a fő mozgatórugóm.

Addig nem nyugszom, míg ki nem szexelem magamat és végre tapasztalt sráccá nem válok.

2012. szept. 28. 23:12
 15/16 anonim válasza:

Ha még érdekel valakit leírom a véleményem ami roppant egyszerű.

(A kérdésre a válasz a dupla csík elött található, aki nem kívánja elolvasni a személyes tapasztalatom.)

Persze neten könnyebb az első ismerkedés ugyanis nincsenek veszélyek, és azzal akivel beszélünk nincsen semmi képünk, hogy ki is ő valójában. így amit mond azt el kell fogadnunk, és ami nem kerek/érthető abba beleképzeljük a saját ideálunkat és ezáltal a saját szemünkben jobbá tesszük számunkra az adott illetőt..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az már más kérdés mi van ha találkoznak, vagy hatalmas orra bukás, csalódás vagy szintén félreismerés,(mert pontosan nem lehet belőni az illetőt neten) és valamiféle vonzalom.

Épp van egy lány aki el kezdett velem csetelni de valami bődületes távolságra lakik nem is értem mit akar de tapasztalatszerzés céljából beszélgetek vele.(szeretem az emberek problémáit áttanulmányozni, hogy nekem ne legyenek)

ami érdekes hogy folyamatosan féltékennyé akar(t) tenni mégpedig azzal hogy most ilyen meg olyan fiúval táncolt bulizott meg esetleg "smárolt" , mondjuk azt nem értem miért mert én nem nyilvánítok véleményt képekről (amit küld(kérés nélkül persze))

De a minap valahogy oda sodrodtunk a beszélgetés tárgyával hogy mi tetszik neki bennem.. leirta.

mondom van ilyen majd lesz ott a közelébe is valami csávó aki csak megtetszik neki.. És itt szólta el magát hogy am nincs is csávó a környéken neki. innentől fogva nem értem hogy miért, milyen logika alapján halad az életében.

Lányok ha ti is csináltatok már ilyet akkor miért?

2015. aug. 13. 11:22
 16/16 anonim válasza:
persze nem jelenít meg csak 1 csíkot na mindegy...
2015. aug. 13. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!