Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több a ribI és a szexéhes pu. Nci a folyamat visszafordíthatatlan! Egyre több a önbizalomyhiányos férfi mert a csajok porig alázzák a fiatal szerető srácokat! Hova trat a világ?
Neked tényleg valami bajod van, kérdező. Remélem sosem ismerjük meg egymást sehol a jövőben.
Így már látom, miért vagy megkeseredett, ilyen embert nem tudnak elviselni a lányok. Ennyi.
Úristen te nagyon buta, sötét vagy!!! :D
Ezért nincs neked nőd! És nem is lesz soha. Épeszű legalábbis. Lehet valami buta lánykát össze tudsz szedni...
De legalább nevettem egy jót ma! Köszi! :D
ma 12:19
Hát én is jót nevettem rajtad!:D
Ha nem a gép elött kockulnál egész nap talán pasid is lenne és látnád hogy mennyire átalakúltak az emberi kapcsolatok és a párkapcsolatok.Amúgy vagy párom már 2 éve és elötte meg egy 4 éves kapcsolatom volt de mindegy...te meg inkább a való élet hagyatkozzál elméletekre..
Kedves Kérdező!
Ezen az oldalon feltenni egy ilyen kérdést felesleges, csak ostoba vitákat szül. Téged személy szerint nem is érint ez a probléma. Ettől függetlenül okés, hogy kicsit filózol a témával kapcsolatban, miért ne tehetnéd, de akkor is inkább javasolnám, hogy nézz utána a dolgoknak, olvass inkább fejtegető cikkeket, kutatásokat.
Ami azt illeti, a fenti darwini nézetek szerintem is már elavultak, nem állják meg a helyüket egyértelműen. A saját életem is ellentmond ennek, ezért sem szeretem, ha skatulyákba akarnak gyűrögetni és meg akarják magyarázni nekem, hogy mik a céljaim és hogy mi az, ami nekem való. Ahogy te is írtad, egy csomó olyan nővel hozott össze a sors, aki átlagos külsejű, fizetésű férfiba szeretett bele. Ez velem is így volt mindig. Volt nagyon helyes, izmos, jóképű, kedves, csupaszív férfi, aki szívesen járt volna velem, mellesleg anyagilag is átlag felett volt. Mégsem ő kellett, hanem az átlagos külsejű és fizetésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!