Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre több a ribI és a szexéhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több a ribI és a szexéhes pu. Nci a folyamat visszafordíthatatlan! Egyre több a önbizalomyhiányos férfi mert a csajok porig alázzák a fiatal szerető srácokat! Hova trat a világ?

Figyelt kérdés
Persze hogy jó hogy vannak ilyen csajok,csak éppen a jó lelkű rendes srácok aki komoly kapcsolatot akarnak és szerető barátnőt olyat aki nem a külsőségre megy semmi esélyük nincsen.Érdemes megnézni mennyi megkeseredett fiatal sráv kérdése van ezen az oldalon és mennyire nincs önbizalmuk.A kérdés nem rólam szól mert van barátnőm és szerencsére kifogtam egy rendes lányt,amiből elég kevés van amanapság és én is bejártama rögös utat hogy ide érjek.Ennyire el van kurv.úlva a világ de legfőképpen a csajok?
2012. szept. 28. 11:06
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
61%

Neked tényleg valami bajod van, kérdező. Remélem sosem ismerjük meg egymást sehol a jövőben.

Így már látom, miért vagy megkeseredett, ilyen embert nem tudnak elviselni a lányok. Ennyi.

2012. okt. 1. 12:14
 42/49 A kérdező kommentje:
Charles Darwin kutatásait peddig ne hasonlítsd a maihoz,mert azóta kicsit változott az emberíség mindeféle tekíntetben.Szóval ne ilyen 200 300 évvel ezelötti kutatásokkal gyere,hanem olyan ami a mai emberíség szerkezetét vizsgálja,mert úgy gondllom az elmúlt 200 évben darwin óta elég sokat változott:D
2012. okt. 1. 12:14
 43/49 A kérdező kommentje:
Ja és Charles Darwin-nak csak elmélete volt róla,az elmélet nem egynlő a bionyítással vagy azzal hogy bízonyítható..
2012. okt. 1. 12:17
 44/49 anonim ***** válasza:
34%

Úristen te nagyon buta, sötét vagy!!! :D

Ezért nincs neked nőd! És nem is lesz soha. Épeszű legalábbis. Lehet valami buta lánykát össze tudsz szedni...

De legalább nevettem egy jót ma! Köszi! :D

2012. okt. 1. 12:19
 45/49 A kérdező kommentje:

ma 12:19

Hát én is jót nevettem rajtad!:D

Ha nem a gép elött kockulnál egész nap talán pasid is lenne és látnád hogy mennyire átalakúltak az emberi kapcsolatok és a párkapcsolatok.Amúgy vagy párom már 2 éve és elötte meg egy 4 éves kapcsolatom volt de mindegy...te meg inkább a való élet hagyatkozzál elméletekre..

2012. okt. 1. 12:25
 46/49 A kérdező kommentje:
a való élet helyett hagyatkozzál az elméletekre,én nem elméletekre hagyatkozom hanem amit a saját bőrömo9n tapasztalok.További szép napot...
2012. okt. 1. 12:26
 47/49 anonim ***** válasza:
Akik Darwin elméletére hagyatkoznak, valamit mondjanak már el nekem! Ha okos, sikeres férfit keresnek a nők, akkor miért vannak a csúcson olyanok, akiknek a nagy pofáján és a pökhendi viselkedésen kívül semmi nincs a tarsolyában?
2012. okt. 1. 14:55
 48/49 anonim ***** válasza:
Húha, most sikerült elolvasnom mind az 5 oldalt, elég éles vita bontakozott ki. Az én meglátásom a következő: Igen, tényleg egyre több a r.banc m.o.-n és ez az értékrend, a szülői nevelés hiányának tudható be. Ennek ellenére viszont igenis vannak normális lányok, csak meg kell őket találni. Ha idézhetnék egy régi közmondást, ami a mai társadalomra is igaz: Okos enged, szamár szenved. Ez általában konfliktushelyzetre értendő, de ha belegondolunk h mennyi hülye van a fejünk fölött akik "vezetnek" és mennyi baromságot csinálnak..és mennyien nem szólnak ellene semmit! Na itt is ugyanaz a helyzet. A normális lányok is hallgatnak, ezért kincs az, ha találsz egyet. Viszont a normális férfiak is kezdenek eltűnni. Felfújt izomagy, és egoizmus a meghatározó jellemvonásuk. Viszont akárki akármit mondd, szerintem a belső értékek az elsődlegesek, de! (és most lehet megkövezni) a külső is nagyon fontos mivel a teóriám a következő: Adott egy normális kinézetű pasi, (jó testalkat, helyes arc, átlagos) akinek a természete is rendben van. A másik két szélsőség a ronda pasi, és a túl jól kinéző pasi. Mind a kettő egy bunkó paraszt lesz, és ez már akkor bebizonyosodik amint elhagyja a szájukat az első pár szó, mert az ilyen szélsőségesek lelkisérültek. Aki békében van önmagával, az általában mindenhogy rendben van. Most ezt leegyszerűsítettem, példát nem fogok rá hozni, mert szerintem mindenki találkozott már ezekkel a típusokkal. Mindennek ellenére az álláspontom a következő: mivel mindenre lehet példát és ellenpéldát mondani, semelyik teória sem igaz, azért mert minden ember más. Aki ezt el tudja fogadni, az már megértette az egészet. Vannak normális jól kinézők, buta jól kinézők, egoista ronda pénzesek, normális jól kinéző pénzesek, krvsan öltözködő önbizalomhiányos lányok, és krvsan öltözködő nem önbizalomhiányos értelmes lányok ..Ezeket a végtelenségig lehet keverni, és higyjétek el, mindegyikre találnánk példát. Az általánosításoknak is van alapja sajnos, sőt legtöbb esetben igaza is van. De vegyük figyelembe a kivételeket. Ha el tudjuk fogadni a világ sokszínűségét, akkor nem lesznek ilyen "megválaszolatlan" kérdések. Jelen pillanatban ez a meglátásom, de ez lehet, hogy majd változni fog még az életem során, hiszem még nem vagyok olyan idős.:) 18/L
2012. okt. 4. 10:37
 49/49 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ezen az oldalon feltenni egy ilyen kérdést felesleges, csak ostoba vitákat szül. Téged személy szerint nem is érint ez a probléma. Ettől függetlenül okés, hogy kicsit filózol a témával kapcsolatban, miért ne tehetnéd, de akkor is inkább javasolnám, hogy nézz utána a dolgoknak, olvass inkább fejtegető cikkeket, kutatásokat.

Ami azt illeti, a fenti darwini nézetek szerintem is már elavultak, nem állják meg a helyüket egyértelműen. A saját életem is ellentmond ennek, ezért sem szeretem, ha skatulyákba akarnak gyűrögetni és meg akarják magyarázni nekem, hogy mik a céljaim és hogy mi az, ami nekem való. Ahogy te is írtad, egy csomó olyan nővel hozott össze a sors, aki átlagos külsejű, fizetésű férfiba szeretett bele. Ez velem is így volt mindig. Volt nagyon helyes, izmos, jóképű, kedves, csupaszív férfi, aki szívesen járt volna velem, mellesleg anyagilag is átlag felett volt. Mégsem ő kellett, hanem az átlagos külsejű és fizetésű.

2012. okt. 4. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!