Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több a ribI és a szexéhes pu. Nci a folyamat visszafordíthatatlan! Egyre több a önbizalomyhiányos férfi mert a csajok porig alázzák a fiatal szerető srácokat! Hova trat a világ?
de egyre több az olyan nő aki komoly tartós kapcsolatot szeretne. **
Nem tartós kapcsolatot szeretne..
"Ilyet már nekem is mondott nő, aztán jól körberöhögött, mikor meglátott (pedig adok magamra). Ennyit erről."
Ne általánosíts. Én nem az a lány vagyok aki téged elzavart. Amúgy meg ha egyszer nem tetszik neki a külsőd, akkor nem tetszik. Kész ez van. Nem azt mondjuk hogy a külső egyáltalán nem fontos. HANEM azt hogy a külső a belső értékek után jön. Tehát ugyanolyan fontos hogy tetszen nekem külsőleg. Ha ronda, akkor nem fogok vele összejönni csak azért mert a belső értékei a helyén vannak.
Egyet jegyezzetek meg. Nem minden férfinak lesz párja. Sokáig azt gondoltam hogy "de minden embernek meg van a párja a világban, és majd megtalálja..." Nem igaz! Lesznek olyan emberek, főleg férfiak akik nem találnak párt, mert olyan rondák (külsőleg vagy belsőleg).
Ezt reproduktív halálnak nevezik.
Olvassatok utána.
A nő szelektál, a nő választ férfit magának, és sok férfi senkinek nem fog kelleni... mert valami "baj" van vele. Ez van. Szomorú az igazság de ez van.
Egy nő ha kövér, vagy ronda, még így is nagyobb eséllyel talál magának férfit. Evolúciós dolog ez...
Olvassatok utána, és nem fogtok ilyen hülye kérdéseket kiírogatni.
Kérdező, most komolyan azt hiszed, h az ilyen "férfiak" mint te valaha is vonzók voltak a nők szemében???
Olyan kis cuki vagy:)
"Lesznek olyan emberek, főleg férfiak akik nem találnak párt, mert olyan rondák (külsőleg vagy belsőleg)."
Tapsvihar! Majd meglátjuk. Még mindig nőből van több a világon...
Én amit utálok, az a nő vs. férfi csata. Elég csak a Facebookot megnézni, az is tele van degradáló véleményekkel a másik nemre nézve.
Semmi tiszteletről nem beszélhetünk.
Lehet hogy több nő él a földön, DE! Nézzétek meg egy szórakozóhelyen a nemek eloszlását. A parketten kétségbeesett FÉRFIAK próbálnak nőkre vadászni. Több férfi van a szórakozóhelyeken, ezért, hogy ott párra találjanak még kevesebb az esélyük.
Pia, zene és egyéb "lazító kellékek" nélkül pedig nem nagyon mernek csajozni.
Az "utcán leszólítom" típus nagyon nagyon ritka...
Marad az iskola, munkahely. Ha itt nem sikerül, akkor utána még nehezebb lesz...
ma 11:45
Hát elég nagy tévedésben vagy elárulom neked.Lehet hogy a nő választ,de a nőnmek is lehet olyan ostoba természete hogy másra nem kell a férfiaknak csak hogy jól megdugják..vagy vagy még arra sem!Nem egy csajt ismerek aki bomba nő,de komoly kapcsolatot kialakítani képtelen,mert akit kinéz magágának férfit az meg lepattíntja mert belsőleg meg egy nagy nulla!Szóval ez vica vers működik drágám!Nekem is volt nem egy csaj aki bomba nő volt és komoly kapcsolatot akart volna tőlem,de viszont hiába nézett ki jól,nem tudtam volna vele komoly kapcsolatban bonyolódni..a nő max megadja a löketet de nem ő választ hanem a férfi.Erről lehetne vitéát nyitni,de nehogy azt gondold hogy mert nektek lyuk van a lábatok között akkor már nyerő vagy és minden féfrinak te kellesz..Ezt cak ti gondoljáátok,de el jön még aza az idő amikor a férfiakra lesztekl kényszerülve min t régen az ős korban!Bármi történik háború vgy valami ki fog titeket megvédelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!