Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több a ribI és a szexéhes pu. Nci a folyamat visszafordíthatatlan! Egyre több a önbizalomyhiányos férfi mert a csajok porig alázzák a fiatal szerető srácokat! Hova trat a világ?
ma 12:07
Mire kellne válaszolnom??
Ja a 11:53-ra kell a válasz??
Hidd el nem magam miatt tettem fel a kérdést!De hogy a kérdésre válaszoljak igen vonzónak tartanak a nők és sármosnak!16 éves koromtól elég erőssen vonzodtam a másik nemet és nem ronda csajaim voltak,néha beleválasztottam tény és való olyan csajokban akik belűl rohadtak.De midig elég jó kis csajaim voltak és soha nem kellett kunyiznom szexért vagy hogy legyen barátnőm.Voltak olyan csajaim akiknek más embernek térden állva kellett volna könyörögnie.Nekem nincs bajom a nőkkel mert mindig volt és lesz is!Persze tudom ezt te úgy sem hiszed el,de bármikor találok magamnak nőt.Bár most komoly kapcsolatom van szóval nincs szükségem másra.sok olyan nő akart tőlem valamit amiért másnak kuncsorogni kellett volna.Ez van!
Ha akkora jampi lennél tudnád, h ez azért van, mert a pasik luuzerek, a szaros kamu fotóid meg nem érdekelnek.
Add meg a facebook loginod:)
Ne is kezdd el, tudom, h nincs;)
"Lehet hogy több nő él a földön, DE! Nézzétek meg egy szórakozóhelyen a nemek eloszlását. A parketten kétségbeesett FÉRFIAK próbálnak nőkre vadászni. Több férfi van a szórakozóhelyeken, ezért, hogy ott párra találjanak még kevesebb az esélyük."
Akkor azt is elárulhatnád, hogy miért beszél itt az oldalon boldog-boldogtalan arról, hogy ha csajt akarsz, menj el egy diszkóba és szedj fel ott valakit!
Mert akkor ezek szerint hülyeségeket beszélnek.
Olvassatok utána, és nem fogtok ilyen hülye kérdéseket kiírogatni.
Én utánna olvasok ha amit mondassz azt alá is tudod támasztani és belinkelsz egy erre vonatkozó dolgot...mert ez nem egésszen így van.Lehet hogy a nő akarja a férfit de ha az a férfi nem látja benne a potenciális anya jelőltet akkor hiába néz jól ki,mert hosszú távon tudat alatt azt fogja nézni hogy ki a potenciális any jelőlt gyerekei számára,és itt jön az hogy te hiába nézel jól ki az nem jelenti azt hogy te hosszú távú kapcsolatra vagy anyaságra alkalmas vagy!Sok nő alkalmatlan ugyan úgy arra hogy any legyen..a férfi ezt viszont megérzi,egyre több olyan nő van aki erre szerepre alkalmatlan és itt jön az hogy idővel fordúlni fog a kocka és a férfi fog szelektálni,mert a jelenlegi állapot nem normális sem nőre sem férfi tekíntve.
ma 13:32
De de van facebook,add meg a neved elérhetőséged is rád írok..Mond meg hogy hívnak és hogy férfi vagy e vagy nő!Írd meg privátban,nem szoktam kamuzni magamról nincs értelme.Nyílván nem ismersz azért magyarázol itt nekem,de elég ha én tudom az igazat és voltak kellemes hölgy ágytársaim maradjunk ennyibe:D
Az élmény úgy is az enyém és az anyém volt tehát nem fogok neked magyarázkodni.Mert nincs miért..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__34824..
Ha nekik sikerült, nekem meg nem, ott nem a lányokban a hiba. Kezdhetsz elgondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!