Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt már csak a szörnyű szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt már csak a szörnyű szeretethiány teszi, ugye?

Figyelt kérdés

Pár hete vége lett egy viszonynak köztem és egy srác között.

Nem jártunk, csak "randizgattunk". Nem lehet rendes randinak nevezni, mert mindannyiszor a szexre ment ki a játék. De mivel nekem még nem volt komoly kapcsolatom, jó volt ez is, mert tetszett a srác...legalábbis ennél a semminél jobb volt, mint ami most van!

Ő vetett véget neki, mert úgy érezte "megcsaltam" mert beszélgettem egy haverjával...

Ez elég betegesnek mondható, és először úgy éreztem, jobb is, hogy megszabadultam egy ilyen embertől, mert nagyon csúnyán beszélt velem, úgy, ahogy egy nővel nem volna szabad. Most viszont ahogy telik az idő...már kezdem őt felmenteni ez alól ( ami hülyeség, tudom) hogy talán csak azért csinálta, mert mégis fontos voltam neki.

De szerintem csak áltatom magam...hiszen havonta 2-3szor keresett csak..és minden egyes alkalommal leakart fektetni. Pedig állítja, hogy komolyan gondolta.

Akkor nagyon dühös voltam..most pedig szomorú..mert így nem maradt semmi. Ki tudja mennyi ideig lesz ez így..

Mi van ha sosem találok normális srácot, aki nekem is tetszik? :(

19/L

2012. szept. 27. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:

"Állítja, hogy komolyan gondolta" Mit a szexet? Hát persze, hogy komolyan gondolta.

Szerinted fontos voltál neki ha havonta 2-3 szor keresett fel? Naugye.

2012. szept. 27. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, komolyan gondolta - hogy meg akar dönteni :) Ne haragudj, de ez a srác felejtős.

19 éves vagy. Mán mért ne "találnál" normális, neked is tetsző srácot?! Az ember nem megtalálja a párját, hanem belebotlik.

2012. szept. 27. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Jajj ezek a nők... mindig elhiszik, hogy ezek a kúrógépek majd megváltoznak. Aztán majd ide jönnek sírni, hogy csak kihasznált.

Nos, a ficere csak a dugásra ment, ez nyilvánvaló.

2012. szept. 27. 19:41
 4/4 TOMAtm ***** válasza:
miért ne találnál?állj a dologhoz pozitívan ne ilyen búvalb*szottan,mert így tuti nem fog sikerülni....
2012. szept. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!