Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Kimarad minden jó a tini éveimből, semmi szex, semmi kapcsolat, semmi buli. Most 21 éves koromban volt meg az első csókom, az is csak részegen egy ismeretlen lánnyal. Azóta sem történt semmi, mert józanon nem merek kezdeményezni sem lányoknál, annyira önbizalomhiányos, gátlsos vagyok, rondának látom magamat és valószínűleg igazam lehet, ha csak néhány lány ír rám fb-n, hogy bejövök nekik és ők is távol élnek tőlem érdekes mód mindnyájan. Megőrjítenek a szexuális vágyaim is már, amiket nem élhettem ki eddig. Ráadásul szeretethiányom is van már, illetve én is nagyon szeretnék már szeretgetni egy lányt, az ölembe ültetni, hosszan csókolózni vele és szeretkezni rendszeresen. Nem tudom miért nem akar semmi sem összejönni, mert csak neten tudok ismerkedni, főleg fb-n, de a környékbeli lányok mind olyan elutasítóak, valahogy nekik nem jövök bek, akiknek bejövök ők meg amguktól jelölnek be és mind messze élnek tőlem, illetve a többségük nekem nem jön be sajnos. Úgy érzem már, hogy el vagyok átkozva. Pedig én csak boldog szeretnék lenni egy lány hiányzik az életemből, akit szerethetnék és, aki viszont szeretne. Nem érti meg senki sem, hogy miért nem tudok koncenrtálni a tanulmányaimra sem már, de egyszerűen már nem bírom tovább, kezdek megőrülni és egyre elkeseredettebb vagyok. A szánálmas szexuális túlfűtöttségem naponta gyötör, mindig is nagyobb volt az átlagnál, ezt tudtam már tiniként is, de mivel rondának tartottam magamat, nem mertem kezdeményezni lányoknál.2012. aug. 19. 19:54
1/3 anonim válasza:
Én azt mondom h ideje bepótolni! Buli néha egy finom koktél, csajozás akár minden héten más.
Ne állapodj meg ne ragadj le 1 lánynál sem.
És Gumit használj mert ha lepetézel és lesz egy élősködőd akkor neked annyi!
2/3 anonim válasza:
Igen én is pont ilyeneken gondolkoztam mostanság, különbség közted és köztem annyi, hogy én +2 évben vagyok meg elvégeztem egy egyetemet mostanság, úgyhogy most már tudok is koncentrálni rá. Rondának épp nem látom magam, de nem értem, hogy te miért látod rondának magad, amikor majdhogynem kezdeményeznek nálad a csajok?(a részletektől eltekintve) Ami miatt nem sikerül, mert túlságosan akarjuk a dolgot, ezért nem merünk olyat tenni, ami esetleg bunkónak tűnne, de szükséges lenne...Tudasd legközelebb a lánnyal, hogy te mit akarsz, ne köntörfalazz, hanem mond hogy te bizony őt akarod, ha fordítva nincs így le is út fel is út.. ( na azért ne pont így :D )
3/3 anonim válasza:
Azért van ez, mert a szexre koncentráltok.
Ha az embert keresed, akkor megtalálhat a nagybetűs élet is.
Előbb az ember és abból jön a többi.
Gondolkozz el ezen, és mihelyt megérted minden sikerülni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!