Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Szeretethiányos vagyok és nagyon vágyom arra, hogy egy lányt szerethessek. Sokszor elképzelem, hogy egy lányt az ölembe ültetek és átkarolom, puszilgatom, csókolózunk. Ezt tenné több év magány? Úgy irigylem a szerelmes párokat. Rossz nézni, hogy másnak összejött, nekem meg nem. A szerelmes párok látványa mindig felkavarja az érzelmeimet.2012. aug. 29. 22:11
1/7 anonim válasza:
Debrecen, alacsony, vékony srác?
2/7 anonim válasza:
LOL :)
te gyerek te kitartó vagy ez jó!
3/7 A.Romanov válasza:
Igen más is van így. Tégy ellene. Kezdj beszélgetni a villamoson, buszon, vonaton, itt-ott.
4/7 anonim válasza:
Szerintem minden eljön a maga idejében, biztos fogsz találni egy rendes lányt akit szerethetsz majd, de persze nem kell arra várni, hogy ö találjon meg hanem próbálj ismerkedni ha elsöbb nem sikerül nem kell feladni:)
6/7 anonim válasza:
Hát akkor bocsi, mert én a barátommal mindig csókolózok az utcán.
7/7 anonim válasza:
Túl kell élni, majd neked is jut valaki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!