Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelencsigabiga ♥ kérdése:

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Próbálom magam azzal nyugtatgatni, hogy a természet/az élet/intelligens energia/sors tudja mit csinál. Ennyire tökéletesen működő rendszert megalkot, mint amilyen a világ, emberi test, születés, kész csoda. Nem hiszem, hogy bármi ok nélkül történne és feleslegesen, valami eredmény mindig van, hogy miért kellett úgy lennie. Ezt a szerelemre is át lehet vonatkoztatni. Minden embert okkal ismerünk meg és okkal lesz vége.

De mi van pl a születési hibásokkal vagy azzal a ténnyel, hogy a Nap felrobban 15 milliárd éven belül.

Ilyen alapon annak sem biztos, hogy meg van a miértje amiért különváltak az útjaink és mégsem annyira tudja az élet mit akar. Rábíznám a sorsra az egészet ha azt látnám, hogy létezik biztosan pozitív végkifejlet, de a természet sem tökéletes.

Az én világrendszeremben minden egy. Szerelem is a nagy egésznek a része. Természet rendje nem tökéletes így a szerelemé sem lehet az.

2012. szept. 27. 19:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem kell túlmisztifikálni a természetet. Önformáló, arra halad amerre a legkisebb ellenállás éri. Minden lény úgy igazodott az adottságokhoz, hogy a legideálisabb legyen számára. Párkeresés és szerelem a hormonok által vezérelt folyamat. A természet nem tökéletes, de próbál egy egyensúlyi helyzetet fölvenni, ami a jobb-rosszabb helyzetek közötti ingadozásban mutatkozik. Sors, véletlen nem létezik, csak ok és okozat.
2012. szept. 27. 19:40
 12/26 TOMAtm ***** válasza:
azt h éppen az ilyenek miatt nem érdekel ha nem adok fel egy csekket és jön egy fenyegető hangvételű levél :) pont leszarom mi fog történni másokkal,hogy áll a világgazdaság,hányan haltak ma éhen afrikában,lődöz e iránra atomot izrael,mennyit loptak a politikusok... egy dolog érdekel:mikor lesz tavasz és ülhetek fel a mocimra,száguldhatok 300al(mert a kompresszorod úgyis jobban szív mint akármelyik csajod)mert ennyi az élet tesó -születsz élsz meghalsz.h addig hogy éled meg a dolgokat csak rajtad áll,ha te a kozmoszra fogod h különváltatok,hát tedd azt,sőt igyál meg egy üveg piát is.mert egyszer élünk,aztán h mennyit nyavajgunk közben vagy mennyit nevetünk,élvezkedünk közben csak rajtunk áll.
2012. szept. 27. 19:41
 13/26 ASOT ***** válasza:
és vajon milyen lehet a semmi? se bolygók se nap se univerzumok se űr, se semmi?? :)
2012. szept. 27. 19:42
 14/26 A kérdező kommentje:
Aha. Kb elment minden életkedvem. =D De így mi értelme az egésznek? Amúgy azt mondanám, hogy a fejlődés, dee.... ha nincs minek fejlődnie akkor a szerelemre vonatkoztatva annak sincs semmi értelme.
2012. szept. 27. 19:42
 15/26 anonim ***** válasza:

ASOT szerintem az univerzum megmarad csak az anyagok szakadnak szét vagy hogy mondjam xd. Tehát lesz egy k*baszott, fekete full üres tér, forever alone-oknak való :)

Meg szerintem nem csak 1 univerzum van.

2012. szept. 27. 19:44
 16/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem nagy valószínűséggel nem lesz csajom. Még hetero vagyok.
2012. szept. 27. 19:44
 17/26 A kérdező kommentje:
^^ Na, végre, lesz helyem a világban a többi forever alone mellett. =D
2012. szept. 27. 19:46
 18/26 anonim ***** válasza:

Én meg azt vallom, hogy nincs semmilyen sors/intelligens energia, stb. Azzal mit érsz el, ha rábízod magad valami X erőre, és hagyod, hogy sodorjon az élet ide-oda? Csinálni kell a dolgokat, hogy azt érezhesd, hogy tettél valamit, hogy ember vagy.

Mondjuk igaz, tényleg sokkal könnyebb ilyen idiótaságokra bízni az életünket, ahelyett, hogy egy kicsit megerőltetnénk magunkat...:)

2012. szept. 27. 19:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Akkor mi van ha a mi univerzumunk egy üveggömb egy másik univerzumban, és így tovább.. :D Megcáfolni nem lehet, mondjuk bizonyítani sem.
2012. szept. 27. 19:47
 20/26 ASOT ***** válasza:

Pocok!

Akkor Jedik is léteznek? :)

2012. szept. 27. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!