Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16 éves lányok! Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves lányok! Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány ő 10-es én 8-os (hatosztályos gimi)

Gondoltam bejelölöm,de írjak hozzá üzenetet hogy látom ő is xy suliba jár mint én és nem baj hogy bejelöltem?

Elég magas vagyok a koromhoz tekintve,183 cm 81kg van egy kis feleslegem...aranyos,kedves vagyok.

2012. szept. 8. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:

erre csak annyit lehet mondani, hogy majd kiderül.

ha visszajelöl akkor ne egyböl de 1 nap késéssel mondjuk írj rá, ha visszaír akkor nincs gáz:D

de általában az idösebbekre buknak ezt amr most mondom neked, ne eld bele nagyon magad.

2012. szept. 8. 22:16
 2/5 anonim válasza:
100%

"aranyos,kedves vagyok"

A szerényt kihagytad!

3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell megjegyzés a bejelöléshez, gondolom úgyis van közös ismerősötök és legalábbis az én sulis körömben normális hogy a sulitársakat bejelöljük. Főleg, mert mindenhol van egy-egy "mindenkit ismerek a suliban" egyén. :)

Majd ha látod, hogy fent van írj rá. Kezdj vele beszélgetni nyugodtan.

(Bár, ne sértődj meg, de én személy szerint annak ellenére, hogy jó magas vagy (ami nálam jó pont egy pasinál) nem járnék fiatalabbal. De ez mindenkénél egyéni elv. :) )

Hajrá! :)

4/5 anonim válasza:
Inkább személyesen menj oda hozzá és beszélgess vele. Azt jobban fogja komálni mint h neten irogatsz neki ;)
2012. szept. 8. 22:54
 5/5 anonim válasza:
Már mindenki,csak fb-n barátkozik,ez a mai virtuális világ megöli a gyerekkort.
2012. szept. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!