Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Elrettentés vagy szimpátia? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kétszer találkoztunk élőben, de egyszer sem beszéltünk egymással. Nemrég bejelölt facebookon, aztán rám is írt, abszolút nem ismerem, nem tudom másokkal hogyan viselkedik, de az első beszélgetés alkalmával leírta a leghőbb vágyait, többek között, hogy családot szeretne. De amúgy semmi bajom sincs vele, nagyon rendesnek tűnik. 18/L2012. aug. 28. 10:17
2/3 anonim válasza:
Alapvetően az a véleményem, hogy az emberiség nagyobb része továbbra sem a fészbukon éli az életét...
Szerintem az, hogy "bejelölt" és "rád írt", semmit nem jelent. ha beszélgetnétek a vágyaitokról, szemtől szembe.... az már valami lenne....
3/3 anonim válasza:
Elrettentés?!
Szerintem ez így semmit nem jelent, amíg csak facebook-on társalogtok. Majd, ha elhív valahova, hogy személyesen beszéljetek, az már más dolog. De persze lehet, hogy akar tőled valamit, csak ez még önmagában nem utal erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!