Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden tizenéves fiú ilyen?
15 éves vagyok lány,és elképesztő,hogy mit meg nem engednek maguknak a nálam kicsit idősebb fiuk…
buliban részegen egyszer egyik csajjal másszor másik csajjal csokoloznak !
Kérdésem a következő/felkapott vagyok ilyen körökben/és azt akarom kérdezni több ilyen idös fiu is megakart csokolni bulikban akiket ismerek de én nem hagytam szájba méshova sem akrtam csak kicsit elkaapott a gépszij és hagytam hogy csokolgasson fogdosson !a kérdés hogy ők ezt ugy tartják számon hogypl:jaj most friss hus kinek lesz meg elöször és ezek a fiuk ismerik is egymást akkor valoszinű hogy megbeszélik hogy mit csináltak velem!belemenyjek engedjek a csábitásnak egy bizonyos mértékig/??Magyarul csak szorakoznak a lányokkal?nem gondolnak majd k*rvának,segitsek légyszi olyan fiatal vagyok és ártatlan valami trükkök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!