Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden tizenéves fiú ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden tizenéves fiú ilyen?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok lány,és elképesztő,hogy mit meg nem engednek maguknak a nálam kicsit idősebb fiuk…

buliban részegen egyszer egyik csajjal másszor másik csajjal csokoloznak !

Kérdésem a következő/felkapott vagyok ilyen körökben/és azt akarom kérdezni több ilyen idös fiu is megakart csokolni bulikban akiket ismerek de én nem hagytam szájba méshova sem akrtam csak kicsit elkaapott a gépszij és hagytam hogy csokolgasson fogdosson !a kérdés hogy ők ezt ugy tartják számon hogypl:jaj most friss hus kinek lesz meg elöször és ezek a fiuk ismerik is egymást akkor valoszinű hogy megbeszélik hogy mit csináltak velem!belemenyjek engedjek a csábitásnak egy bizonyos mértékig/??Magyarul csak szorakoznak a lányokkal?nem gondolnak majd k*rvának,segitsek légyszi olyan fiatal vagyok és ártatlan valami trükkök?

2009. aug. 3. 01:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Én azt gondolom, hogy már rég aludnod kellene, a szüleidnek nem tűnik fel, hogy éjszaka 1-kor a lánykájuk még mindig számítógépezik???

Azt is gondolom, hogy egy 15 éves kislánynak nem kellene bulikba járkálnia, főleg nem ilyenekbe, ahol csókolgatják, tapizzák a lányokat a vadidegen fiúk!

IGEN! Jól gondolod : a fiúk röhögve kitárgyalják egymás között a csajokat, melyikkel meddig mentek el, melyik milyen, és melyikkel mit érdemes próbálni, mert hagyni fogja... (Bátyám van, nem egyszer hallott ezeket a röhögős kitárgyalásokat!)

IGEN! Ezt is jól gondolod : ha az egyiknek megengedsz valamit, a másik is bepróbálkozik és simán k*rvának fognak hívni! Biztosra veheted, hogy ezekkel a lányokkal egyikük sem akar majd komolyan járni!

Nem kellene olyan helyekre járnod, ahol a fiúk ezt engedhetik meg maguknak (nem véletlenül, mert a legtöbb lány hagyja!)! Hamar el fog rólad is terjedni, hogy "veled mindent lehet", akkor ne csodálkozz, ha a fiúk meg is próbálják!

2009. aug. 3. 01:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A megérzésed helyes, valóban kibeszélik egymás között, sőt ezzel vagánykodnak egymás elött úgyhogy jobban jársz ha minnél kevesebbet, vagy semmit sem engedsz mert könnyen bajba is sodorhatod magad!

lásd megeröszakolások, tinigyilkosságok.

Ha az egyik fiunak többet engedsz a másiknak kevesebbet nem tudhatod hogy az a másik milyen tipusu ember, mi van a génjeiben, eröszakos hajlamai vannak e.

Lehet hogy olyan indulatokat vált ki belöle a dolog hogy egy este beránt a bokorba megeröszakol és megfojt!

Veszélyes dolgok ezek tini korban amikor még nem összehangolt a hormonmüködés és van egy olyan is hogy férfiui hiuság vagy büszkeség

Szóval a "na nehogy már a másik jobb mint én" érzés!

Megértem te játéknak fogod fel, pedig jobb lenne ha óvatosabb lennél!!

Amikor én hetedikes voltam, volt egy lány aki nagyon bejött nekem is és a haveromnak is mert feltünöen szép és barátkozós volt a fiukkal (nem csoda hiszen az apjával nött fel)

Aztán megkezdödött a versengés, a lány persze mit sem sejtett az egészböl csak annyit hogy tökre odavagyunk érte

Egyik nap a haverommal meg a lány 2 hugával buliztak a kerti medencében másik nap velem videoztunk.

Vhogy egyutt sose jött össze a dolog érdekes módon!

Aztán állandóan azon ment a musorozás hogy ki hol simogatta meg mit látott vagy érintett vagy kinek mit mesélt a lány.

Aztán volt egy oylan helyzet hogy a lány megkínált csokival egy film közben és én elfogadtam de arra nem számítottam hogy a szájával fogja átadni a csokit. Szóval csókolózni kezdtünk, és én marha ezt is nagy diadalittasan elöadtam haveromnak!!

Amikor a lány bejött az osztályterembe a haverom odalépett elé és teljes eröböl ugy pofoncsapta hogy a lánynak felszakadt a szája!

Én persze nekimentem egybol a srácnak, uh eddig tartott a nagy haverságunk.

Aztán kiderült a dolog a lány elött is és kidobott...

Nem érte meg menözni...

Szal ha valóban fiúzni akarsz akkor egy fiúval kezdjél vagy a saját korosztályodból, vagy olyannal aki már elmult 18 éves!!

20 éves srác.

2009. aug. 3. 01:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Még valami!

15 évesen még ne nagyon iszogass alkoholt, és ne dohányozz mert tönkreteszed vele az agyadat, és megállsz a növésben!

Nem fogsz tudni tanulni rendesen pár év múlva!!

Elözö voltam.

2009. aug. 3. 02:02
 4/12 A kérdező kommentje:

"Azt is gondolom, hogy egy 15 éves kislánynak nem kellene bulikba járkálnia, főleg nem ilyenekbe, ahol csókolgatják, tapizzák a lányokat a vadidegen fiúk!"

Nem járok bulikba csupán faluban élek és bulik alatt pl:falunapot értettem stb..

Nem vadidegen fiuk egy általános iskolába jártam mindeggyikkel/csak kb annyi hogy amikor én 5-es voltam akk ok 8-osok/ és mindennap látom öket kb...

2009. aug. 3. 02:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Amellett, hogy a leírtakkal teljesen egyetértek, azt hozzátenném, hogy nem tartom jó dolognak, ha egy lány mindenkivel jár egy társaságból főleg általános iskolában. Már hogyne beszélnének ki? Miért csinálod ezt? Szerintem pár év múlva mindenki rólad fog beszélni, ha így folytatod. Nemcsak a fiúk, főleg inkább a lányok fognak rólad pletykálni. Az én osztályomban is volt olyan lány, aki mindenkivel járt. Szerinted ez jó dolog? Úgy veszik, hogy mindenkin végigmentél, még ha nem is igaz. Minek egyáltalán ilyen korban járni valakivel, ha egyáltalán nem is gondolod komolyan, csak szórakozgatsz velük? Sosem értettem. Ezzel az erővel magadban is el lehetnél és barátkozhatnál velük minden nemű fogdosás meg csókolódzás nélkül.

22/L

2009. aug. 3. 06:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszerre csak egy fiúval vagy, akkor senki nem fog ribancnak nézni és kihasználni (legalábbis kisebb a valószínűsége). Ezt nagyobb korra is ajánlom természetesen, de most még inkább.

Amúgy igen, sokan ilyenek ebben a korban, de engem ez nem lep meg, hiszen a nemi érés kezdetén minden olyan friss, érdekes, kaland, aztán valaki vagy tud uralkodni a nadrágja tartalmán, vagy az uralkodik rajta.

2009. aug. 3. 06:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem, én nem vok ilyen, én azér annyira tisztelem a lányokat, és nem kavarnék többel egyszerre, csak egyel, de azér tényleg mindent megtennék:)
2009. aug. 3. 08:16
 8/12 anonim ***** válasza:
15/F
2009. aug. 3. 08:16
 9/12 anonim válasza:

Na azért tisztelet a kivételnek! Ne általánosítsatok ennyire! Ha 1-2 ember lop, attól még nem tolvaj mindenki! Én se teregetem ki, hogy mi volt a barátnőmmel... Szerintem ez egy személyes dolog.

Buliban sajnos az ilyen nyomulós, kaland keresős srácok összegyülnek... Ha falunapon is így nyomják egyes srácok, akkor próbáld meg magad távol tartani tőlük! Inkább próbálj kezesni egy rendes, normális korodbelit!

2009. aug. 3. 11:06
 10/12 anonim válasza:
19/F
2009. aug. 3. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!